Kettingkast Kinderfiets  Bikefun Benjamin 16/18 Inch Smoke
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Kettingkast Kinderfiets Bikefun Benjamin 16/18 Inch Smoke

Kettingkast Bikefun met Benjamin montagesysteem voor 16 of 18 inch wielen smoke. Klik op "Bekijk dit product" en Ontdek de verschillen tussen kettingkasten kinderfiets en bestel de juiste !

€ 18,95 Inclusief BTW

€ 15,66 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Kettingscherm Bikefun met Benjamin Bevestiging 16/18 Inch Smoke

Dit kettingscherm is geschikt voor kinderfietsen met 16 of 18 inch wielen waarbij de kettingkast is vastgezet door middel van het benjamin bevestigingsysteem en is aan de achterzijde grotendeels open.

 

Dit kettingscherm is Exact hetzelfde van model als het Alpina 16/18 inch kettingscherm alleen iets donkerder van kleur maar is een stuk lager in prijs !!!

 

Er zijn verschillende universele kettingschermen voor kinderfietsen die vaak worden gebruikt door kinderfietsfabrikantenKlik hier en Ontdek de verschillen tussen deze kettingkasten voor een kinderfiets en bestel de juiste.    Lees dit voor u besteld !

 

Dit kettingscherm is van het merk Bikefun en niet zoals de 20 en 24 Inch kettingschermen met het Benjamin systeem van het merk AXA - Woerd. Het AXA - Woerd kettingscherm 16 Inch met Benjamin bevestiging is iets korter dan het 16/18 Inch kettingscherm van Alpina en past vaak niet omdat dit net iets te kort is. Dit Alpina kettingscherm is 44 cm lang, het AXA - Woerd 41 cm. De 3 cm dat dit kettingscherm langer is levert nooit problemen op, de 3 cm korter heel vaak. De bevestiging's platen met het Benjamin systeem van deze kettingkastjes zijn hetzelfde en zijn daarom onderling uitwisselbaar. U kunt dit Alpina kettingscherm op een AXA - Woerd bevestiging's plaat monteren. De trapas hoeft dus niet gede - monteerd te worden. Om die reden leveren wij voor de 16/18 inch met Benjamin systeem alleen het kettingscherm van het merk Alpina. 

De afmetingen van dit kettingscherm zijn.
De lengte is 435 mm.
De hoogte aan de voorzijde is 155 mm.

Dit kettingscherm wordt vastgezet op de vierkante montageplaat van het bejamin systeem.

De manier om exact na te gaan welk model kettingkast op een kinderfiets gemonteerd is is te kijken naar de montage plaat die op de fiets zit. Bij de 3 modellen kettingkasten die het meest voorkomen zit er achter het voortandwiel tussen de trapascup en het frame altijd een metalen montageplaat waarop de kettingkast wordt vastgezet. De bevestiging's platen van de 3 meest voorkomende kettingkasten hebben duidelijke verschillen. Hieronder vindt U een afbeelding van de bevestiging's plaat van het benjamin kettingscherm. Onderaan de pagina vindt u afbeeldingen van de bevestiging's platen van de 3 meest voorkomende kettingkasten voor kinderfietsen.


Bevestigingsplaat Axa benjamin 

 
 

De meest voorkomende kettingkasten voor kinderfietsen.

Kettingschermen - kettingkasten voor kinderfietsen zijn er in veel verschillende soorten.
De meest voorkomende kettingkasten voor kinderfietsen zijn de AXA Benjamin, AXA Slicer en Hesling Juno. Deze modellen kettingkasten zijn o.a. gemonteerd op kinderfietsen van Gazelle, Batavus en Alpina. Op kinderfietsen van deze merken kan ook een ander type kettingkast gemonteerd zijn.

 

De stalen plaat waarop de kettingkast wordt vastgezet die achter het voortandwiel tussen de trapascup en het frame is gemonteerd zijn bij deze modellen allemaal anders en zijn daarom zijn de kettingkasten niet onderling uitwisselbaar! Let er dus op dat u de juiste kettingkast besteld !

De Benjamin en Slicer zijn kettingschermen, deze zijn aan de achterzijde grotendeels open. De Juno is een kettingkast die aan de achterzijde geheel gesloten is. Dit is dus een duidelijk verschil dat u een eind op weg kan helpen in het maken van de juiste keuze.

 

Lees onze algemene informatie over kinderfiets kettingkasten, deze is heel duidelijk en bevat veel foto's, u vindt deze door hier te klikken.

 

Hieronder vind je afbeeldingenvan de bevestiging's platen van de 3 meest voorkomende kettingschermen.. U kunt duidelijk de verschillen zien.

 

Bevestigingsplaat Axa BenjaminBevestigingsplaat AXA Slicer

 


 

Bevestigingsplaats Hesling Juno 16-18 Inch
Middendeel Hesling Juno kettingkast 20 tm 26 inch 

Product Eigenschappen
892
chat Beoordelingen (0)