Kettingkast Kinderfiets AXA - Woerd Benjamin 24 Inch Smoke
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Kettingkast Kinderfiets AXA - Woerd Benjamin 24 Inch Smoke

Kettingkast AXA Woerd met Benjamin montagesysteem voor 24 Inch wielen smoke. Klik hier of op "Bekijk dit product" en Ontdek de verschillen tussen kettingkasten kinderfiets en bestel de juiste !

€ 18,95 Inclusief BTW

€ 15,66 Exclusief belasting

Omschrijving

Kettingscherm AXA - Woerd met Benjamin Bevestiging 24 Inch Smoke

Dit kettingscherm is geschikt voor kinderfietsen met 24 inch wielen waarbij de kettingkast is vastgezet door middel van het benjamin bevestigingsysteem en is aan de achterzijde grotendeels open.

 

Er zijn verschillende universele kettingschermen voor kinderfietsen die vaak worden gebruikt door kinderfietsfabrikantenKlik hier en Ontdek de verschillen tussen deze kettingkasten voor een kinderfiets en bestel de juiste.    Lees dit voor u besteld !


De afmetingen van dit kettingscherm zijn.
De lengte is 595 mm.
De hoogte aan de voorzijde is 195 mm.

Dit kettingscherm wordt vastgezet op de vierkante montageplaat van het bejamin systeem.

De manier om exact na te gaan welk model kettingkast op een kinderfiets gemonteerd is is te kijken naar de montage plaat die op de fiets zit. Bij de 3 modellen kettingkasten die het meest voorkomen zit er achter het voortandwiel tussen de trapascup en het frame altijd een metalen montageplaat waarop de kettingkast wordt vastgezet. De bevestiging's platen van de 3 meest voorkomende kettingkasten hebben duidelijke verschillen. Hieronder vindt U een afbeelding van de bevestiging's plaat van het benjamin kettingscherm. Onderaan de pagina vindt u afbeeldingen van de bevestiging's platen van de 3 meest voorkomende kettingkasten voor kinderfietsen.


Bevestigingsplaat Axa benjamin 

 
 

De meest voorkomende kettingkasten voor kinderfietsen.

Kettingschermen - kettingkasten voor kinderfietsen zijn er in veel verschillende soorten.
De meest voorkomende kettingkasten voor kinderfietsen zijn de AXA Benjamin, AXA Slicer en Hesling Juno. Deze modellen kettingkasten zijn o.a. gemonteerd op kinderfietsen van Gazelle, Batavus en Alpina. Op kinderfietsen van deze merken kan ook een ander type kettingkast gemonteerd zijn.

 

De stalen plaat waarop de kettingkast wordt vastgezet die achter het voortandwiel tussen de trapascup en het frame is gemonteerd zijn bij deze modellen allemaal anders en zijn daarom zijn de kettingkasten niet onderling uitwisselbaar! Let er dus op dat u de juiste kettingkast besteld !

De Benjamin en Slicer zijn kettingschermen, deze zijn aan de achterzijde grotendeels open. De Juno is een kettingkast die aan de achterzijde geheel gesloten is. Dit is dus een duidelijk verschil dat u een eind op weg kan helpen in het maken van de juiste keuze.

 

Lees onze algemene informatie over kinderfiets kettingkasten, deze is heel duidelijk en bevat veel foto's, u vindt deze door hier te klikken.

 

Hieronder vind je afbeeldingenvan de bevestiging's platen van de 3 meest voorkomende kettingschermen.. U kunt duidelijk de verschillen zien.

 

Bevestigingsplaat Axa BenjaminBevestigingsplaat AXA Slicer

 


 

Bevestigingsplaats Hesling Juno 16-18 Inch
Middendeel Hesling Juno kettingkast 20 tm 26 inch 

Product Eigenschappen
2972
Bijbehorende of Alternatieve Artikelen
chat Beoordelingen (0)