Kettingkast Kinderfiets Hesling Juno 24/26 Inch Smoke Groot Crankgat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Kettingkast Kinderfiets Hesling Juno 24/26 Inch Smoke Groot Crankgat

Kettingkast kinderfiets Hesling Juno 24/26 Inch Smoke Groot Crankgat. Klik hier of op "Bekijk dit product" en Ontdek de verschillen tussen kettingkasten kinderfiets en bestel de juiste !

€ 29,95 Inclusief BTW

€ 24,75 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Kettingkast Kinderfiets Hesling Juno 24 - 26 Inch Smoke Groot Crankgat

Deze kettingkast is geschikt voor kinderfietsen met 24 of 26 inch wielen waarbij de kettingkast is vastgezet door middel van het Juno bevestigingsysteem met het kunststof middendeel en op de rechter crank een disk is gemonteerd. Deze kettingkast is aan de achterzijde gesloten en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal.

 

Er zijn verschillende universele kettingkasten voor kinderfietsen die vaak worden gebruikt door kinderfietsfabrikantenKlik hier en Ontdek de verschillen tussen deze kettingkasten voor een kinderfiets en bestel de juiste.    Lees dit voor u besteld !


De afmetingen van deze kettingkast zijn.
De lengte is 580 mm.
De hoogte aan de voorzijde is 185 mm.
 

LET OP !

 

Juno 24/26 is leverbaar met Groot of Klein crankgat !

De Hesling Juno kettingkast voor wielmaat 24 of 26 Inch is leverbaar met groot (98mm) of klein (50mm) crankgat. Is op de rechter crank van de fiets een disk (sierplaat) gemonteerd dan is een groot crankgat nodig.
Verschil crankstel met of zonder diskVerschil afmetingen crankgat Hesling Juno kettingkast De Hesling Juno kettingkast wordt gemonteerd op een vierkant plaatje dat achter het voortandwiel tussen de trapascup en het frame is gemonteerd. Op dit plaatje wordt een kunststof middendeel gemonteerd, de officiële naam voor dit middendeel is "Insert". Vaak kan het oude middendeel opnieuw worden gebruikt, om het middendeel te vervangen moet de crank worden gedemonteert, hiervoor is een crankafnemer nodig. Het middendeel komt voor in verschillende kleuren. Als het middendeel moet worden vervangen kan het nieuwe middendeel op het oude metalen plaatje wat tussen de trapascup en het frame is bevestigd worden gemonteerd, de trapas hoeft dan niet te worden gede en monteert. Op het middendeel wordt de boven en onderkap van de kettingkast bevestigd deze wordt aan de achterkant met een clip vastgeklikt. Deze kettingkast is aan de achterzijde geheel gesloten.

Deze kettingkast wordt vastgezet op de vierkante montageplaat van het Juno bevestigingssysteem.

De manier om exact na te gaan welk model kettingkast op een kinderfiets gemonteerd is is te kijken naar de montage plaat die op de fiets zit. Bij de 3 modellen kettingkasten die het meest voorkomen zit er achter het voortandwiel tussen de trapascup en het frame altijd een metalen montageplaat waarop de kettingkast wordt vastgezet. De bevestiging's platen van de 3 meest voorkomende kettingkasten hebben duidelijke verschillen. Hieronder vindt U een afbeeldingen van de bevestiging's plaat van de Juno kettingkast en het kunststof middendeel. Op het kunststof middendeel wordt de boven in de onderkap van de kettingkast geplaatst. Onderaan de pagina vindt u afbeeldingen van de bevestiging's platen van de 3 meest voorkomende kettingkasten voor kinderfietsen.


Bevestigingsplaat Hesling Juno Kettingkast 

 
Bevestgingsplaatje demonteren bij hesling juno kettingkast
 

De meest voorkomende kettingkasten voor kinderfietsen.

Kettingschermen - kettingkasten voor kinderfietsen zijn er in veel verschillende soorten.
De meest voorkomende kettingkasten voor kinderfietsen zijn de AXA Benjamin, AXA Slicer en Hesling Juno. Deze modellen kettingkasten zijn o.a. gemonteerd op kinderfietsen van Gazelle, Batavus en Alpina. Op kinderfietsen van deze merken kan ook een ander type kettingkast gemonteerd zijn.

 

De stalen plaat waarop de kettingkast wordt vastgezet die achter het voortandwiel tussen de trapascup en het frame is gemonteerd zijn bij deze modellen allemaal anders en zijn daarom zijn de kettingkasten niet onderling uitwisselbaar! Let er dus op dat u de juiste kettingkast besteld !

De Benjamin en Slicer zijn kettingschermen, deze zijn aan de achterzijde grotendeels open. De Juno is een kettingkast die aan de achterzijde geheel gesloten is. Dit is dus een duidelijk verschil dat u een eind op weg kan helpen in het maken van de juiste keuze.

 

Lees onze algemene informatie over kinderfiets kettingkasten, deze is heel duidelijk en bevat veel foto's, u vindt deze door hier te klikken.

 

Hieronder vind je afbeeldingenvan de bevestiging's platen van de 3 meest voorkomende kettingschermen.. U kunt duidelijk de verschillen zien.

 

Bevestigingsplaat Axa Benjamin
Bevestigingsplaat AXA Slicer

 


 

Bevestigingsplaats Hesling Juno 16-18 Inch
Middendeel Hesling Juno kettingkast 20 tm 26 inch 

Product Eigenschappen
Bijbehorende of Alternatieve Artikelen
chat Beoordelingen (0)