Kettingkast Kinderfiets Universeel AXA - Woerd GRS 20 - 24 Inch Zwart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Kettingkast Kinderfiets Universeel AXA - Woerd GRS 20 - 24 Inch Zwart

Axa kettingscherm GRS 24 Inch dat vaak ook te gebruiken is voor 20 en 22 inch wielen. Klik hier of op "Bekijk dit product" en Ontdek de verschillen tussen kettingkasten kinderfiets en bestel de juiste !

€ 16,95 Inclusief BTW

€ 14,01 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Kettingscherm AXA GSR 24 Inch

Kettingscherm voor een kinderfiets van het merk AXA. Dit kettingscherm is officieel voor een fiets met 24 inch wielen. Afhankelijk van de grootte van het voortandwiel is dit kettingscherm ook heel vaak te gebruiken bij een kinderfiets met 20 of 22 inch wielen.

 

De afmetingen van dit kettingscherm zijn:

  • De totale hoogte aan de voorzijde is ±197mm.
  • De totale lengte is ±475mm.
  • De diameter van het gat voor de crank is ±120 mm.

 

Dit kettingscherm is gemaakt van zwart kunststof.

 

Bevestiging

 

De bij dit kettingscherm meegeleverde bevestiging's materialen zijn omdat dit kettingscherm al heel lang wordt geproduceerd gebaseerd op fietsen uit de jaren 80. Daardoor is het meegeleverde montagemateriaal meestal niet bruikbaar. De grote klem die om het frame moet worden bevestigd is gebaseerd op framebuizen van ±27 mm dik. Tegenwoordig zijn de framebuizen dikker en hebben een afwijkende vorm daarom is deze beugel vaak niet te gebruiken. Aan de achterzijde heeft het kettingscherm een beugel die om de liggende achtervork wordt bevestigd.

 

Dit kettingscherm is vaak een oplossing als het originele kettingscherm van de fiets niet meer leverbaar is en de bevestiging's beugels op de fiets van het oude kettingscherm nog intact zijn. Doordat dit kettingscherm van kunststof is gemaakt is dit aan de achterzijde gemakkelijk in te korten. Als de afmetingen overeenkomen is dit kettingscherm met wat aanpassingen vaak passend te maken. Als er op de fiets beugels aanwezig zijn waarop het originele kettingscherm gemonteerd is geweest, adviseren wij u als het mogelijk is deze beugels te gebruiken.

 

 

Product Eigenschappen
2318
chat Beoordelingen (0)