Fietsketting voor Fiets Zonder Derailleur KMC 1/2 x 1/8 Z1eHX Wide EPT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Fietsketting voor Fiets Zonder Derailleur KMC 1/2 x 1/8 Z1eHX Wide EPT

KMC Z1eHX Wide EPT fietsketting voor fiets zonder derailleur. Extra harde fietsketting. Uitermate geschikt voor E-bike. Maat 1/2 x 1/8. Lengte ketting 112 schakels. Wordt geleverd met verbindingschakel. Kleur Donker Zilver. Pinlengte 9,2 mm.

€ 16,95 Inclusief BTW

€ 14,01 Exclusief belasting

Omschrijving

KMC Z1eHX Wide EPT extra harde fietsketting voor fiets zonder derailleur. 

Extra harde kwaliteit fietsketting van het gerenommeerde merk KMC voor fietsen zonder derailleur schakeling. Door de extra harde pennen uitermate geschikt voor E-bike's.

 

Deze fietsketting heeft de door KMC gepatenteerde EcoProTeQ Coating (EPT) Anti-Roest behandeling die de ketting nog eens extra beschermd tegen roesten.

 

Dit is een fietsketting uit de E serie van KMC. De E serie heeft extra harde pennen waardoor deze ketting een langere levensduur heeft en uitermate geschikt is voor de zwaardere belasting van E-bike's met een naafversnelling. Deze fietsketting is ook zonder problemen te gebruiken op fietsen zonder elektrische ondersteuning met naafversnelling voor degene die een kwalitatief hoogwaardige ketting wensen met een lange levensduur.

 

Deze ketting is van de maat 1/2 x 1/8 dit is de maat die op bijna alle fietsen wordt gebruikt met naafversnelling of terugtraprem, u kunt deze maat fietsketting dus niet gebruiken voor fietsen met derailleur schakeling (meerdere tandwielen op het achterwiel).

 

Deze fietsketting is dus te gebruiken voor bijvoorbeeld fietsen met terugtraprem of fietsen met naafversnelling van de merken Shimano, Sturmey Archer of SRAM (Sachs -Torpedo) zoals bijvoorbeeld Shimano Nexus 3, Nexus 4, Nexus 7 of Nexus 8.

 

De lengte van deze ketting is 122 schakels, de pinlengte is 9,2 mm, de kleur is donker zilver.

 

Deze ketting wordt geleverd met Snap-On verbindingsschakel, dit is een verbindingsschakel zonder het zogenaamde visje, waardoor hij betrouwbaarder is.

 

Producteigenschappen:
 

  • Merk: KMC
  • Model: Z1eHX Wide EPT
  • Maat: 1/2 x 1/8
  • Lengte: 112 schakels
  • Pinlengte: 9,2 mm
  • Kleur: Donker Zilver
  • E-Serie: Extra harde pennen voor langere levensduur, uitermate geschikt voor E-Bike's
  • Bescherming: EcoProTeQ Gecoat (EPT) Anti-Roets behandeling
  • Verbindingsschakel: Wordt geleverd met Snap-On verbindingsschakel
  • Geschikt voor: fietsen met terugtraprem of naafversnelling
Product Eigenschappen
556
chat Beoordelingen (0)