Midden Standaard Ursus Jumbo Gazelle Miss Grace met 8mm Bout Gazelle Fietsonderdelen - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Midden Standaard Ursus Jumbo Gazelle Miss Grace met 8mm Bout

Ursus Jumbo middenstandaard in een speciale uitvoering alleen voor bepaalde modellen Gazelle fietsen. Met 8mm bout en adaptorplaat. Lees alle informatie voor u deze besteld zodat u w2646eet dat deze geschikt is voor uw fiets in de uitgebreide omschrijving.

€ 43,95 Inclusief BTW

€ 36,32 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Ursus Jumbo Standaard met 8 mm bout en adapterplaat.

Deze standaard past alleen onder bepaalde modellen Gazelle fietsen.

 

Belangrijk !!!  Klik hier en lees de info in de Categorie Dubbel standaards !!!


 

Standaard wordt de Ursus Jumbo midden standaard geleverd met een M 10 bevestigings bout en is standaard alleen geschikt voor het monteren onder een aangelaste bevestigings plaat die in breedte heeft van 30 mm. 
Deze Ursus Jumbo middenstandaard is een speciale uitvoering die alleen onder bepaalde modellen Gazelle fietsen past. Deze fietsen moeten tussen de trapas en de bevestiging voor het achterspatbord aan de boven en onderzijde aangelaste plaatjes hebben voor de bevestiging van een standaard. De Gazelle fietsen van de laatste jaren waaronder Gazelle tijdens de productie een dubbele middenstandaard heeft gemonteerd zouden deze dubbele plaatjes aan de boven en onderzijde moeten hebben. Deze bout is dus te lang om de standaard te bevestigen op een fiets met alleen aan de onderzijde een aangelaste bevestigings plaat.

Deze standaard heeft een bevestigings bout met een doorsnede van 8 mm die een lengte heeft van 70 mm en speciale fijne schroefdraad, geen M8 schroefdraad. De moer die zich in de standaard bevindt heeft uiteraard ook deze 8 mm speciale fijne schroefdraad. Verder wordt deze standaard geleverd met een adapter plaatje waardoor deze geschikt is voor het monteren onder een aangelaste bevestigings plaat voor een standaard die 20 mm breed is.
 

 • Deze standaard is officieel geschikt voor 28 inch wielen. 
 • De hoogte is 300 mm 
 • Mag maximaal belast worden met 80 kg.
   

Modellen Gazelle fietsen waaronder deze standaard past mist deze tussen de trapas en de bevestiging voor het achterspatbord aan de boven en onderzijde aangelaste plaatjes hebben voor de bevestiging van een standaard zijn:
 

 • Gazelle Miss Grace
 • Gazelle HeavyDutyNL
 • Gazelle Bloom 28
 • Gazelle Puur_NL
   
Product Eigenschappen
152
Bijbehorende of Alternatieve Artikelen
chat Beoordelingen (0)