Handvatten Gazelle Derailleurversnelling Zwart met Boutje 132mm (Stel) Gazelle Fietsonderdelen - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Handvatten Gazelle Derailleurversnelling Zwart met Boutje 132mm (Stel)

Stel Gazelle handvatten voor fiets met derailleurversnelling en zonder grip-shift verstellers die d.m.v. een boutje worden vastgezet in de kleur zwart. Deze handvaten hebben aan beide zijde een lengte van 132 mm en zijn daarom niet in combinatie met een grip-shift verstellers te gebruiken.

€ 14,95 Inclusief BTW

€ 12,36 Exclusief belasting

Omschrijving

Handvatten Gazelle voor fietsen met derailleurversnelling zwart 

Deze handvatten worden geleverd als stel, 1 x bestellen is 1 stel handvatten.

Deze handvatten zijn aan beide zijde 132mm lang.
Deze handvatten zijn alleen geschikt in combinatie met duimverstellers, niet geschikt voor grip-shift (draai) verstellers om dat beide handvatten 132mm lang zijn.


De kleur is zwart.


Ontdek door alle in en out's over Gazelle handvatten, o.a. hoe u de juiste lengte kunt opmeten, montagetips en allerlei andere wetenswaardigheden verduidelijkt met foto's door op deze regel te klikken. U wordt dan doorgelinkt naar de juiste pagina.
 

Deze handvatten worden door middel van een boutje vastgezet waardoor deze onder invloed van warmte van de handen niet los komen. De boutjes worden meegeleverd. Met het speciale boutje dat bij deze handvaten wordt meegeleverd, passen deze handvaten op alle sturen die een diameter hebben van 22mm, ook op de sturen van de oudere modellen. Een speciale uitsparing (ril) in het stuur is met dit speciale boutje dus niet langer noodzakelijk.

Gazelle handvatten plakken.
Deze Gazelle handvatten zijn de 2e generatie die vanaf het modeljaar 2011 geleverd worden door Gazelle. De handvatten van voor 2011 uit de 1e generatie hadden vaak de klacht dat Gazelle handvatten plakken, bij de 2e generatie is deze klacht zo goed als verdwenen. FietsParts levert alleen Gazelle handvaten van de 2e generatie.

Montage
Als u de handvatten ontvangt zijn de boutjes enkele slagen in het handvat gedraaid. Draai deze er niet uit! Wat belangrijk is is dat het handvat helemaal op het stuur is geschoven voor de boutjes worden aangedraaid. Op het einde van het handvat zit een klem. Als deze klem niet volledig op het stuur zit kan het handvat niet worden vastgezet. Wat meestal gebeurd als het handvat niet goed op het stuur zit en het handvat niet kan worden vastgezet is dat men aan het boutje blijft draaien en de klem en het boutje kapot draait. Vaak is de oorzaak van dat de handvatten niet geheel op het stuur kunnen worden geschoven, dat de remhendel en versteller het handvat blokkeert. Als u geen risico wilt nemen draai dan de remhendels en versteller even los, schuif deze iets naar binnen druk de handvatten goed aan op het stuur, zodat u 100% zeker bent dat deze er niet verder op kunnen en draai dan de boutjes voorzichtig aan. U zult als u dit op de juiste manier doet merken dat de handvatten snel vast gaan zitten. Draai de boutjes niet te vast anders draait u deze kapot. Zet voor het aandraaien van de boutjes de handvatten in de juiste stand. Na het monteren van de handvatten kunt u de remhendels en versteller weer op zijn plaats zetten.

Product Eigenschappen
4904
Bijbehorende of Alternatieve Artikelen
chat Beoordelingen (0)