Stadsfiets Zadel Selle Royal Lookin EVO Relaxed Unisex (Zonder Strop)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Gratis verzonden

Stadsfiets Zadel Selle Royal Lookin EVO Relaxed Unisex (Zonder Strop)

Selle Royal Lookin Evo Relaxed Unisex stadsfietszadel voor een rechtop fietshouding. Een mooi ontworpen fietszadel met een transparant venster in het zadeldek dat de Royalgel toont. Royalgel is een exclusieve gepatenteerde gel soort met een driedimensionale gelstructuur die 40% minder druk geeft op het perineum gebied. Afmetingen 248mm x 223mm. Kleur: Zwart. Zadel wordt geleverd zonder zadelstrop.

€ 59,95 Inclusief BTW

€ 49,55 Exclusief belasting

Omschrijving

Selle Royal Lookin Evo Relaxed Unisex stadsfietszadel.

Een mooi ontworpen stadsfietszadel voor een rechtop fietshouding met een transparant venster in het zadeldek dat de gepatenteerde Royal gel toont.


Zadelvulling van Royal-Gel.
Bayer Material Science een vooraanstaande fabrikant van kunststof materialen uit Duitsland heeft deze Royal-Gel een exclusieve gepatenteerde gel soort met een driedimensionale gelstructuur ontwikkeld. Royal Gel is een polyurethaan-matrixmateriaal en is de enige gel die niet verouderd, hard wordt of verschuift. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat Royal-Gel de druk op het schaambeen en het bekken tot 40% reduceert. Hierdoor ontstaat een betere gewichtsverdeling wordt een optimaal comfort over de gehele oppervlakte gerealiseerd. Royal-Gel is in staat om schokken in hoge mate te absorberen. Schokken worden opgevangen door de Royal-Gel en niet door het lichaam van de fietser.

 

Zadeldek

Het zadel heeft een Royal Vacuüm Light gepatenteerd zadeldek dat 100% geseald en dus waterdicht is.

 

Flexite Zadelschaal Systeem
Het Flexlite zadelschaal systeem is ontworpen om door een unieke kanaal structuur aan de onderzijde van de zadelschaal de balans tussen flexibiliteit en stijfheid te maximaliseren. Deze innovatieve constructie garandeert buitengewone flexibiliteit en schokabsorptie tijdens het fietsen.

 

Integrated Clip System
Door het Selle Royal gepatenteerd clipsysteem dat geïntegreerd is in de achterkant van het zadel kan een Selle Royal zadeltas of andere accessoire die hiervoor geschikt zijn eenvoudig worden bevestigd.

 

Product eigenschappen:

 

  • Unisex zadel dus geschikt voor dames en heren.
  • Geschikt voor een rechtop fietshouding.
  • Afmetingen 248mm x 223mm
  • Kleur: Zwart
  • Zadel wordt geleverd zonder zadelstrop.

 

Product Eigenschappen
4327
chat Beoordelingen (0)