Stadsfiets Zadel Selle Royal Journey Unisex Zwart (Zonder Strop)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Stadsfiets Zadel Selle Royal Journey Unisex Zwart (Zonder Strop)

Comfortabel breed fietszadel voor fietsers met een rechtop fietshouding, waarbij de dikke Royal Gel zadeldek vulling zorgt voor drukvermindering en een comfortabele zit, nadat de grootste schokken zijn opgevangen door de elastomeren dempers. Lengte 274 mm, Breedte 252 mm, Gewicht 814 gram.

€ 39,95 Inclusief BTW

€ 33,02 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Selle Royal Gel Stadsfiets zadel Journey Unisex

Comfortabel breed fietszadel voor fietsers met een rechtop fietshouding.

Het dikke Royal Gel zadeldek vulling zorgt voor drukvermindering en een comfortabele zit. De grootste schokken worden opgevangen door de elastomeren dempers. 

Door het geïntegreerde easy clip systeem kan heel eenvoudig de voor dit systeem geschikte zadeltas worden bevestigd.

Zadelvulling van Royal-Gel.
Bayer Materiaal Science een vooraanstaande fabrikant van kunststof materialen uit Duitsland heeft deze Royal-Gel een exclusieve gepatenteerde gel soort met een driedimensionale gelstructuur ontwikkeld. Royal Gel is een polyurethaan-matrixmateriaal en is de enige gel die niet verouderd, hard wordt of verschuift. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat Royal-Gel de druk op het schaambeen en het bekken tot 40% reduceert. Hierdoor ontstaat een betere gewichtsverdeling wordt een optimaal comfort over de gehele oppervlakte gerealiseerd. Royal-Gel is in staat om schokken in hoge mate te absorberen. Schokken worden opgevangen door de Royal-Gel en niet door het lichaam van de fietser.

Elastomeer Veerring.
Elastomeren absorberen de meest heftige en onverwachte schokken waardoor het comfort aanzienlijk wordt verhoogd. Elastomeren werken horizontaal en verticaal zijn stabiel van vorm en werken stil. Elastomeer is een kunststof (polymeer) met rubberachtige eigenschappen en heeft een groot elastisch vermogen. Elastomeer heeft ten opzichte van spiraal veren ook het voordeel dat elastomeren gesloten zijn zodat wanneer kinderen achterop de fiets worden vervoerd deze niet met hun vingertjes tussen de veren kunnen komen.

Zadeldek van Royal Vacuum Technologie
De Selle Royal Royal Vacuüm Technologie die voor van het zadeldek is gebruikt is volledig geseald en zorgt er voor dat het zadel volledig is afgedicht en waterbestendig is. 

Integrated Clip System
Door het Selle Royal gepatenteerd clipsysteem dat geïntegreerd is in de achterkant van het zadel kan een Selle Royal zadeltas of andere accessoire die hiervoor geschikt zijn eenvoudig worden bevestigd.

Eigenschappen:

  • Unisex geschikt voor dames en heren
  • Kleur: Zwart.

Afmetingen en gewicht.

  • Lengte 274 mm.
  • Breedte 252 mm. 
  • Gewicht 814 gram.
Product Eigenschappen
3022
chat Beoordelingen (0)