Semi-Sportief Fietszadel Selle Royal On Moderate Unisex Zwart (Zonder Strop)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Gratis verzonden

Semi-Sportief Fietszadel Selle Royal On Moderate Unisex Zwart (Zonder Strop)

Selle Royal On Moderate Semi Sportief Unisex E-bike fietszadel voor de fietser met een licht voorover gebogen fietshouding. Een speciaal voor E-bike 's ontworpen fietszadel met een verhoogde achterzijde, kortere neus en de gegolfde vorm dat optimaal ondersteunt en zorgt dat de fietser snel de juiste positie op het zadel vindt. De zijkanten zijn bijzonder flexibel en vergemakkelijken het trappen. De RoyalGel zadelvulling biedt optimaal comfort. Gemakkelijk manoeuvreren met de fiets door een geïntegreerde handvat. Geïntegreerd clipsysteem voor het bevestigen van een Selle Royal zadeltas.

€ 69,95 Inclusief BTW

€ 57,81 Exclusief belasting

Omschrijving

Selle Royal On Moderate Semi-Sportief Unisex E-bike fietszadel

Het Selle Royal On Moderate Semi-Sportief Unisex E-bike fietszadel is een fietszadel voor de semi-sportieve fietser die bij voorkeur tijdens het fietsen een licht gebogen fietshouding heeft van ongeveer 60 graden. 

 

Dit is een speciaal voor E-bike 's ontworpen fietszadel waarbij de verhoogde achterzijde achteruit glijden voorkomt, de kortere neus het opstappen vergemakkelijkt en de gegolfde vorm van het zadel optimaal ondersteunt en er voor zorgt dat de fietser snel de juiste positie op het zadel vindt. De zijkanten van dit Selle Royal On E-bike fietszadel zijn door een speciale materiaal behandeling bijzonder flexibel en vergemakkelijken daardoor het trappen en verhogen de stabiliteit.

 

De Selle Royal RoyalGel zadelvulling biedt optimaal comfort en verminderd de drukpunten met 40% ten opzichte van andere standaard zadelvullingen. Door het gebruik van de gepatenteerde Royal Vacuum Light procedure voor het sealen van het zadel is het zadel 100% afgedicht en is dus zeer goed waterbestendig.
 

Om het manoeuvreren met de fiets gemakkelijker te maken is aan de achterzijde van het zadel een soft touch rubberen handvat geïntegreerd. Ondanks dit geïntegreerde handvat blijft het clipsysteem waarmee simpel een Selle Royal zadeltas aan het zadel kan worden bevestigd bruikbaar.

 

Zadel Eigenschappen:

  • Merk: Selle Royal
  • Model: On Moderate E-bike zadel
  • Kleur: Zwart
  • Dames/Heren: Unisex
  • Fietshouding: Semi-Sportief Licht voorovergebogen (60 graden)
  • De lengte is 268 mm.
  • De breedte is 190 mm.
  • Het gewicht is 531 gram.

 

Zadel wordt geleverd zonder zadelstrop !

 

Dit zadel bezit onderstaande kwaliteiten.

 

e-Fit Design
Het e-Fit design geeft het zadel een soort licht golvend oppervlak met een verhoogd achterdeel en een kortere neus. Het verhoogde achterste deel van het zadel voorkomt het achteruit glijden tijden het fietsen. De kortere neus van het zadel maakt het opstappen van de fietser op het zadel gemakkelijker. De gegolfde vorm van het zadel helpt de fietser snel de juiste positie en ondersteuning te vinden. De zijkanten van het zadel zijn bij et e-Fit Design door een speciale materiaalbehandeling bijzonder flexibel wat de stabiliteit verhoogt en het trappen vergemakkelijkt.

 

Zadelvulling van Royal-Gel.
Bayer Material Science een vooraanstaande fabrikant van kunststof materialen uit Duitsland heeft deze Royal-Gel een exclusieve gepatenteerde gel soort met een driedimensionale gelstructuur ontwikkeld. Royal Gel is een polyurethaan-matrixmateriaal en is de enige gel die niet verouderd, hard wordt of verschuift. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat Royal-Gel de druk op het schaambeen en het bekken tot 40% reduceert. Hierdoor ontstaat een betere gewichtsverdeling wordt een optimaal comfort over de gehele oppervlakte gerealiseerd. Royal-Gel is in staat om schokken in hoge mate te absorberen. Schokken worden opgevangen door de Royal-Gel en niet door het lichaam van de fietser.

 

Zadeldek van Royal Vacuum Light Technologie
De door Selle Royal ontwikkelde en gepatenteerde Royal Vacuüm Light Technologie die voor van het zadeldek is gebruikt is volledig geseald en zorgt er voor dat het zadel volledig is afgedicht en waterbestendig is. Door de Royal Vacuüm Light Technologie is het zadel ook nog zo'n 20% lichter in gewicht.

 

e-Grip
e-Grip is een zacht aanvoelende in het zadel geïntegreerde rubberen handgreep waardoor de fiets makkelijker gemanoeuvreerd kan worden. Accessoires toevoegen in het Integrated Clip System van het zadel blijft bij de e-Grip mogelijk.

 

Integrated Clip System
Door het Selle Royal gepatenteerd clipsysteem dat geïntegreerd is in de achterkant van het zadel kan een Selle Royal zadeltas of andere accessoire die hiervoor geschikt zijn eenvoudig worden bevestigd.

 

Product Eigenschappen
4488
chat Beoordelingen (0)