Semi-Sportief Fietszadel Selle Royal Explora Moderate Unisex Zwart (Zonder Strop)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Gratis verzonden

Semi-Sportief Fietszadel Selle Royal Explora Moderate Unisex Zwart (Zonder Strop)

Dit Unisex Selle Royal Explora moderate semi sportief fietszadel heeft een licht golvende vorm om zo de vorm van het lichaam ergonomisch te volgen en ondersteunen en zo direct de juiste zithouding te vinden. De uitsparing in het midden van het zadel is zo ontworpen dat het de druk op het zacht weefsel van het het perineum gebied verminderd. Het zacht aanvoelende elastische Soft Touch Durango zadeldek en de Royalgel zadelvulling geeft het zadel ook op dit gebied een maximaal comfort. Door de geavanceerde RVL technologie van Selle Royal is dit zadel volledig geseald en waterbestendig. Met een Integrated Clip System in de achterkant van het zadel, hierdoor kan een Selle Royal zadeltas eenvoudig worden bevestigd.

€ 54,95 Inclusief BTW

€ 45,41 Exclusief belasting

Omschrijving

Selle Royal Explora Moderate Unisex Semi-Sportief fietszadel.

Dit Selle Royal Explora moderate unisex semi sportief fietszadel is een fietszadel voor de semi-sportieve fietser die bij voorkeur tijdens het fietsen een licht gebogen fietshouding heeft van ongeveer 60 graden. Het zadel heeft een licht golvende vorm om zo de vorm van het lichaam ergonomisch te volgen en ondersteunen. De licht golvende vorm maakt het mogelijk om direct de juiste zithouding te vinden en geeft de rug de ondersteuning die hij nodig heeft.

 

De uitsparing in het midden van het zadel is zo ontworpen dat het de druk op het zacht weefsel van het het perineum gebied verminderd. Het perineum is het weefsel dat zich bevindt tussen het staartbeen, de zitbotjes en het schaambeen en is erg gevoelig.

 

Door het zacht aanvoelende elastische Soft Touch Durango zadeldek en de Royalgel zadelvulling geeft het zadel ook op dit gebied een maximaal comfort. Door de geavanceerde RVL technologie van Selle Royal is dit zadel volledig geseald en waterbestendig.

 

Het Integrated Clip System dat geïntegreerd is in de achterkant van het zadel kan een Selle Royal zadeltas of andere accessoire die hiervoor geschikt zijn eenvoudig worden bevestigd.

 

Zadel Eigenschappen:

 

  • Merk: Selle Royal
  • Model: Explora Modrate
  • Kleur: Zwart
  • Dames/Heren: Unisex
  • Fietshouding: Semi-Sportief Licht voorovergebogen (60 graden)
  • De lengte is 273 mm.
  • De breedte is 171 mm.
  • Het gewicht is 415 gram.

 

Zadel wordt geleverd zonder zadelstrop !

 

Dit zadel bezit onderstaande kwaliteiten:

 

Zadelvulling van Royal-Gel.
Bayer Material Science een vooraanstaande fabrikant van kunststof materialen uit Duitsland heeft deze Royal-Gel een exclusieve gepatenteerde gel soort met een driedimensionale gelstructuur ontwikkeld. Royal Gel is een polyurethaan-matrixmateriaal en is de enige gel die niet verouderd, hard wordt of verschuift. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat Royal-Gel de druk op het schaambeen en het bekken tot 40% reduceert. Hierdoor ontstaat een betere gewichtsverdeling wordt een optimaal comfort over de gehele oppervlakte gerealiseerd. Royal-Gel is in staat om schokken in hoge mate te absorberen. Schokken worden opgevangen door de Royal-Gel en niet door het lichaam van de fietser.

 

Ergonomische uitsparing
Het zadel heeft in het midden een uitsparing die zo is ontworpen dat het de druk op het zacht weefsel van het het perineum gebied verminderd en toch ruim voldoende ondersteuning bied. Het perineum gebied is het weefsel dat zich bevindt tussen het staartbeen, de zitbotjes en het schaambeen en is erg gevoelig.

 

Zadeldek van Royal Vacuum Light Technologie
De door Selle Royal ontwikkelde en gepatenteerde Royal Vacuüm Light Technologie die voor van het zadeldek is gebruikt is volledig geseald en zorgt er voor dat het zadel volledig is afgedicht en waterbestendig is. Door de Royal Vacuüm Light Technologie is het zadel ook nog zo'n 20% lichter in gewicht.

 

Integrated Clip System
Door het Selle Royal gepatenteerd clipsysteem dat geïntegreerd is in de achterkant van het zadel kan een Selle Royal zadeltas of andere accessoire die hiervoor geschikt zijn eenvoudig worden bevestigd.

 

Product Eigenschappen
4486
chat Beoordelingen (0)