Semi-Sportief Fietszadel Selle Royal Avenue Moderate Dames Zwart (Zonder Strop)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Semi-Sportief Fietszadel Selle Royal Avenue Moderate Dames Zwart (Zonder Strop)

Selle Royal Avenue Moderate semi sportief dames fietszadel. Zadeldek met moderne zwarte tinten en een Royalgel zadeldek vulling die optimaal comfort biedt en de drukpunten tot 40% verminderd en opzichte van standaard zadeldek vullingen. De brede elastomeren vering zorgt voor het opvangen van schokken en stabiliteit op ieder terrein. De moderate semi-sportieve fietshouding waarvoor dit zadel het meest geschikt is heeft een voorover gebogen houding van ongeveer 60 graden. Dit zadel heeft het Integrated Clip System waardoor simpel een Clip System zadeltas onder het zadel kan worden bevestigd.

€ 31,95 Inclusief BTW

€ 26,40 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Selle Royal Avenue Moderate semi sportief dames fietszadel. 

Het Selle Royal Avenue Moderate dames zadel is een fietszadel voor de semi-sportieve fietser die bij voorkeur tijdens het fietsen een licht gebogen fietshouding heeft van ongeveer 60 graden. Heeft een Royalgel zadeldek vulling die optimaal comfort biedt en de drukpunten tot 40% verminderd en opzichte van standaard zadeldek vullingen. De brede elastomeren vering zorgt voor het opvangen van schokken en stabiliteit op ieder terrein. Door het Integrated Clip System is simpel een Clip System zadeltas onder het zadel te bevestigen.

 

Zadel Eigenschappen

  • Merk: Selle Royal
  • Model: Avenue
  • Kleur: Zwart
  • Dames/Heren: Dameszadel
  • Fietshouding: Semi-Sportief Licht voorovergebogen (60 graden)
  • De lengte is 258 mm.
  • De breedte is 183 mm.

 

Zadel wordt geleverd zonder zadelstrop !

 

Dit zadel bezit onderstaande kwaliteiten.

 

Zadelvulling van Royal-Gel.
Bayer Material Science een vooraanstaande fabrikant van kunststof materialen uit Duitsland heeft deze Royal-Gel een exclusieve gepatenteerde gel soort met een driedimensionale gelstructuur ontwikkeld. Royal Gel is een polyurethaan-matrixmateriaal en is de enige gel die niet verouderd, hard wordt of verschuift. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat Royal-Gel de druk op het schaambeen en het bekken tot 40% reduceert. Hierdoor ontstaat een betere gewichtsverdeling wordt een optimaal comfort over de gehele oppervlakte gerealiseerd. Royal-Gel is in staat om schokken in hoge mate te absorberen. Schokken worden opgevangen door de Royal-Gel en niet door het lichaam van de fietser.

 

Elastomeer Veerring.
Elastomeren absorberen de meest heftige en onverwachte schokken waardoor het comfort aanzienlijk wordt verhoogd. Elastomeren werken horizontaal en verticaal zijn stabiel van vorm en werken stil. Elastomeer is een kunststof (polymeer) met rubberachtige eigenschappen en heeft een groot elastisch vermogen. Elastomeer heeft ten opzichte van spiraal veren ook het voordeel dat elastomeren gesloten zijn zodat wanneer kinderen achterop de fiets worden vervoerd deze niet met hun vingertjes tussen de veren kunnen komen.

 

Integrated Clip System
Door het Selle Royal gepatenteerd clipsysteem dat geïntegreerd is in de achterkant van het zadel kan een Selle Royal zadeltas of andere accessoire die hiervoor geschikt zijn eenvoudig worden bevestigd.

 

Product Eigenschappen
4226
chat Beoordelingen (0)