E-Bike Connection Spray - Contactspray Cyclon Spuitbus 100 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

E-Bike Connection Spray - Contactspray Cyclon Spuitbus 100 ml

Cyclon E-Bike Connection Spray is een niet geleidende contract spray die speciaal is ontwikkeld voor het beschermen van elektronische onderdelen van fietsen zoals verlichting, stekker aansluitingen, schakelaars, contactpunten van displays etc... Verdrijft vocht, vet, vuil en beschermt elektronische onderdelen tegen corrosie, oxidatie en roestvorming. Inhoud spuitbus 100 ml.

€ 5,95 Inclusief BTW

€ 4,92 Exclusief belasting

Omschrijving

Cyclon E-Bike Connection Spray Spuitbus 100 ml 

Cyclon E-Bike Connection Spray is een contract spray die speciaal is ontwikkeld voor het beschermen van elektronische onderdelen van fietsen zoals bijvoorbeeld verlichting, stekker aansluitingen, schakelaars, contactpunten van displays etc... Ook zeer geschikt is voor elektrische fietsen. 


Deze niet geleidende contactspray verdrijft vocht, vet, vuil en beschermt elektronische onderdelen tegen corrosie, oxidatie en roestvorming. 


Doordat fietsen in de buitenlucht worden gebruikt komende deze door regen vaak in contact met vocht, wat regelmatig voor problemen zorgt. 


Deze spray beschermt deze elektronische onderdelen zoals bijvoorbeeld verlichting, schakelaars van elektrische fietsen, contactpunten van displays, stekkers zoals b.v van da accu. 

 

Inhoud spuitbus 100 ml.


Producteigenschappen. 

  • Verdrijft vocht, vuil en vet. 
  • Herstelt elektronische contacten.
  • Beschermt tegen oxidatie, corrosie en roestvorming. 
  • Heeft licht smerende eigenschappen 
  • Is effectief tegen spannings verlies. 

 

Product Eigenschappen
4076
chat Beoordelingen (0)