Rollerbrake Shimano Remunit BR-IM31-R voor het Achterwiel Shimano Onderdelen - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Rollerbrake Shimano Remunit BR-IM31-R voor het Achterwiel

Rollerbrake Shimano BR-IM31-R voor het achterwiel. Is o.a. gemonteerd op een groot aantal modellen Gazelle fietsen. Wordt geleverd met kabelklembout, kabelsstelbout en borgmoer.

€ 24,95 Inclusief BTW

€ 20,62 Exclusief belasting

Omschrijving

Shimano BR-IM31-R Rollerbrake voor het Achterwiel.

Deze BR-IM31 Shimano Rollerbrake is geschikt voor het achterwiel en kan gebruikt worden als vervanger voor eerdere modellen rollerbrakes.
 

Vervanger voor ander model rollerbrake.

Rollerbrakes van Shimano zijn onderling uitwisselbaar, de aansluiting op het wiel is altijd hetzelfde. U kunt de op dit moment leverbare Roller-Brakes zonder problemen gebruiken als vervanging voor de oudere modellen die niet meer leverbaar zijn.
 

Rollerbrake Smeren.

Een Rollerbrake bestaat uit stalen remvoering en een stalen remtrommel. Door staal op staal is smering noodzakelijk, deze rem moet daarom regelmatig worden voorzien van wat speciaal Rollerbrakevet. Op de remplaat vindt u een opening die is afgedicht met een dopje. Deze smeeropening is gemaakt om de rem van vet te kunnen voorzien.
 

Shimano Rollerbrake rammelt.

De aansluiting van de koelplaat op de naaf van het wiel heeft speling en kan daardoor een rammelend geluid ontstaan. Om dit rammelen te verminderen is op de koelplaat van de rollerbrake die tegen het wiel aan komt een rubber ring aangebracht.
 

Onder invloed van vet en olie uit de rolerbrake kan deze rubber ring zacht worden waardoor het rammelen van de rollerbake toe neemt.
 

Deze rubber ring is te vervangen. Deze rubber ring is leverbaar met 4 en 6 bevestigings puntjes om de rubbber ring op de koelplaat te bevestigen. Door de oude rubber ring te verwijderen en te tellen hoeveel puntjes deze heeft weet u welke u nodig heeft.
 

Product Eigenschappen
4055
Bijbehorende of Alternatieve Artikelen
chat Beoordelingen (0)