Fietspomp Hogedruk Topeak JoeBlow Sport III met Drukmeter 11 Bar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Fietspomp Hogedruk Topeak JoeBlow Sport III met Drukmeter 11 Bar

Topeak JoeBlow Sport III hogedruk fietspomp met drukmeter. Pomp met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Maximale druk 11 Bar. Roterende pompslang met de nieuwe dubbelzijdige TwinHead DX-pompkop met langere hevel voor eenvoudiger gebruik. Geschikt voor Presta (frans) , Schrader (auto) en Dunlop ventiel (hollands ventiel). Grote 3 inch gemakelijk af te lezen drukmeter aan de voet van de pomp. Polymeer ergonomische oversized handgreep. Wordt geleverd met nippel voor bal en luchtbed.

€ 44,95 Inclusief BTW

€ 37,15 Exclusief belasting

Omschrijving

Topeak JoeBlow III hogedruk fietspomp met drukmeter. 

Hogedruk fietspomp met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. 
Dit is een zeer goed uit verschillende test komende betaalbare kwaliteitpomp.
 

De Polymeer ergonomische oversized handgreep geeft u stevige grip tijdens het pompen en de duurzame hardstalen voet en pompbuis van staal verhogen de kwaliteit.
 

De maximale druk die met deze fietspomp kan worden bereikt is 11 Bar. Op de 3 inch grote gemakelijk af te lezen drukmeter die aan de voet van de pomp is bevestigd kunt u de druk van de band aflezen. 
 

Deze pomp heeft een roterende pompslang met de nieuwe dubbelzijdige TwinHead DX-pompkop die een langere hevel heeft voor eenvoudiger gebruik. 
 

Geschikt voor het oppompen van banden met de volgende ventielen:
 

  • Het Dunlop of Hollands ventiel, het ventiel dat het meeste voorkomt in Nederland, zit een veel stadsfietsen, wordt ook wel een normaal fietsventiel genoemd.
  • Het Presta ook wel Frans ventiel genoemd de dit zit ik vooral een racefietsen en sportievere fietsen.
  • Het schrader ventiel ook wel autoventiel of Amerikaans ventiel genoemd dit komt voor bij mountainbikes en wordt ook gebruikt voor autobanden vandaar de naam autoventiel.
     

Wordt geleverd met een losse nippel voor het oppompen van ballen en een nippel voor het oppompen van luchtbedden die netjes in hun eigen houder passen.
 

Product Eigenschappen
chat Beoordelingen (0)