Complete Borstel Set Cyclon voor Fiets Reiniging (6 Stuks)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Complete Borstel Set Cyclon voor Fiets Reiniging (6 Stuks)

Complete borstelset voor het reiniging de fiets van het merk Cyclon. Set bestaat uit 6 borstels die speciaal zijn ontwikkeld voor het schoonmaken van cassette, ketting, tandwielen, derailleur, velgen, het frame etc..

€ 29,95 Inclusief BTW

€ 24,75 Exclusief belasting

Omschrijving

Cyclon Borstel Set voor Fiets Reiniging.

Cyclon complete borstel set van 6 borstels speciaal voor de fiets. 
 

Borstel set van het merk Cyclon dat speciaal is ontwikkeld om de fiets te reinigen met speciale borstels voor verschillende onderdelen zoals de cassette, ketting, tandwielen, derailleur, velgen, het frame etc..

 

Deze set bevat de volgende borstels:
(Op de foto met borstels per regel van links naar rechts weergegeven)

 

De Cyclon Soft Washing Brush
Dit is een zachte reinigingsborstel gemaakt van duurzame kunststof haren. De borstel heeft rubberen randen die uw fiets beschermen tijdens het schoonmaken. Geschikt voor het schoonmaken van het frame en onderdelen.

 

De Cyclon Wheel & Component Brush
Dit is een speciaal ontworpen borstel voor het reinigen van velgen en spaken. De borstel heeft duurzame kunststof haren. Voor optimale bescherming van uw fiets heeft de borstel rubberen randen.

 

De Cyclon Two Prong Brush
Dit is een dubbel borstel die speciaal gemaakt is voor het schoonmaken van voorvorken, pedalen, cranks, spaken en remschijven. Deze borstel heeft duurzame kunststof haren. De randen van de borstel zijn van rubber zodat u fietsen tijdens het schoonmaken niet kan beschadigen.

 

De Cyclon Detailing Brush
Dit is een zachte kleine borstel met duurzame kunststof haren speciaal om vuil te verwijderen van de cassette, tandwielen, ketting en derailleurs.

 

De Cyclon Detail brush Chain
Dit is een kleine borstel met harde duurzame kunststof haren die speciaal gemaakt is om vuil te verwijderen van de cassette, tandwielen, ketting en derailleur.

 

De Cyclon Cassette Claw
Deze Cyclon cassette reiniger is een krabber gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een smal kunststof uiteinden met tandjes waarmee het vuil tussen de tandwielen van een cassette kan worden verwijderd.

 

Spoel de borstels naar gebruik goed uit en laat deze goed drogen voor u deze op bergt.


Gebruik de juiste borstels bij de juiste onderdelen.

 

De borstels uit de set zijn ook los leverbaar.

 

Product Eigenschappen
3713
chat Beoordelingen (0)