Sensorset Snelheid ATS Draadloos Sigma Topline 2016 - Pure 1 ATS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Sensorset Snelheid ATS Draadloos Sigma Topline 2016 - Pure 1 ATS

Snelheidsensorset Sigma ATS Serie 2016 voor draadloze fietscomputers met het gecodeerd 1 kanaals ATS signaal systeem. Deze sensorset is niet te gebruiken voor de series van voor 2016 en niet voor het gecodeerd 3 kanaals STS systeem van Sigma.

€ 24,95 Inclusief BTW

€ 20,62 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Sensorset Snelheid ATS Draadloos Sigma Topline 2016 - Pure 1

Snelheidsensorset Sigma  ATS Serie 2016 voor draadloze fietscomputers met het 1 kanaals ATS (analoog transmission system) signaal systeem. Deze sensor is niet te gebruiken voor het STS systeem van Sigma (Sigma transmission system) of voor fietscomputers uit de eerder series van voor 2016. 
 

Alleen te gebruiken voor Topline Serie 2016 en Pure I
De fietscomputers uit de Sigma Topline Serie 2016 hebben een andere displayvoet waarmee de display op de houder wordt geplaatst dan de computers uit series voor 2016 zoals de 2012 en 2009 serie. Om die reden is deze sensorset alleen geschikt voor fietscomputers uit de serie 2016 met draadloos ATS systeem.


Sigma ATS versus STS systeem.

Sigma draadloze fietscomputers zijn momenteel leverbaar met 2 verschillende draadloze systemen. Namelijk het ATS systeem dat staat voor Analoog Transmission System en het STS dat staat voor Sigma Transmission System.
Bij het ATS systeem vind de overdracht van gegevens tussen de sensor en fietscomputer plaats door middel van een 1 kanaals analoog gecodeerde signaal. Bij het STS systeem worden de gegevens tussen de sensor en de fietscomputer overgebracht door een digitaal gecodeerd 3 kanaals signaal dat er voor zorgt dat vervorming van de verzonden gegevens door storingsbronnen zoals bijvoorbeeld led verlichting wordt uitgesloten.
Componenten van het ATS en het STS systeem zijn onderling niet uitwisselbaar.

 

Fietscomputer met draad ombouwen naar draadloze fietscomputer

Sigma fiets fietscomputers met het ATS en STS signaal overbrenging systeem hebben in de fietscomputer zelf een ingebouwde ontvanger voor het signaal.
Deze ontvanger is bij de fietscomputers met draad niet aanwezig. Daardoor is het niet mogelijk door middel van een andere sensor een fietscomputer met draad om te bouwen naar een draadloze fietscomputer.


Sigma Artikel no. 203

 

Deze sensorset wordt geleverd met:

  • Display/stuurhouder.
  • Draadloze ATS sensor voor snelheid.
  • Spaakmagneet.
  • Bevestigingsmateriaal.


Deze snelheid sensorset ATS kan gebruikt worden voor de volgende fietscomputers:


Serie 2016

  • BC 7.16 ATS
  • BC 9.16 ATS
  • Pure I ATS
Product Eigenschappen
chat Beoordelingen (0)