Sensor Trapfrequentie STS Draadloos Sigma Topline 2009 - 2012 - 2016
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Sensor Trapfrequentie STS Draadloos Sigma Topline 2009 - 2012 - 2016

Cadans - Trapfrequentie sensor STS voor draadloze fietscomputers van Sigma met het gecodeerd 3 kanaals STS signaal systeem uit de Topline 2009 - 2012 - 2016 serie. Deze sensor is niet te gebruiken voor het 1 kanaals ATS systeem van Sigma.

€ 24,95 Inclusief BTW

€ 20,62 Exclusief belasting

Omschrijving

Cadans - Trapfrequentie Sensor STS Draadloos Sigma Topline 2009 - 2012 en 2016

Cadans - Trapfrequentie sensor STS voor draadloze fietscomputers van Sigma met het gecodeerde 3 kanaals STS signaal systeem (Sigma transmission system). Deze sensor is niet te gebruiken voor het 1 kanaals ATS (analoog transmission system).
 

Sigma ATS versus STS systeem.

Sigma draadloze fietscomputers zijn momenteel leverbaar met 2 verschillende draadloze systemen. Namelijk het ATS syteem dat staat voor Analoog Transmission System en het STS dat staat voor Sigma Transmission System.
Bij het ATS systeem vind de overdracht van gegevens tussen de sensor en fietscomputer plaats door middel van een 1 kanaals analoog gecodeerde signaal. Bij het STS systeem worden de gegevens tussen de sensor en de fietscomputer overgebracht door een digitaal gecodeerd 3 kanaals signaal dat er voor zorgt dat vervorming van de verzonden gegevens door storingsbronnen zoals bijvoorbeeld led verlichting wordt uitgesloten.
Componenten van het ATS en het STS systeem zijn onderling niet uitwisselbaar.
 

Fietscomputer met draad ombouwen naar draadloze fietscomputer

Sigma fiets fietscomputers met het ATS en STS signaal overbrenging systeem hebben in de fietscomputer zelf een ingebouwde ontvanger voor het signaal.
Deze ontvanger is bij de fietscomputers met draad niet aanwezig. Daardoor is het niet mogelijk door middel van een andere sensor een fietscomputer met draad om te bouwen naar een draadloze fietscomputer.
 

Sigma Topline Fietscomputers Serie
Sigma brengt om de paar jaar een nieuwe serie Topline fietscomputers op de markt. De 2 laatste cijfers van het Topline model nummer geven het modeljaar van introductie aan. Voorbeeld: de fietscomputer Topline 5.09 is een fietscomputer uit de serie 2009 die in het jaar 2009 op de markt is gebracht. De 5.12 is een computer uit de serie die in 2012 op de markt gebracht. De 2 eerste cijfers geven het aantal functies aan. De eventuele letters achter de cijfers geven het gebruikte draadloze systeem weer en de eventuele cadans/trapfrequentie.
 

Sigma Artikel no. 162
 

Deze Cadans - Trapfrequentie sensor STS kan o.a. gebruikt worden voor de volgende Sigma fietscomputers:
 

Serie 2016

  • BC 14.16 STS CAD
  • BC 16.16 STS CAD
  • BC 23.16 STS
     

Serie 2012

  • BC 16.12 STS CAD
Product Eigenschappen
chat Beoordelingen (0)