Sensor Snelheid ATS Draadloos Sigma Topline 2012 - 2016 - Pure 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Sensor Snelheid ATS Draadloos Sigma Topline 2012 - 2016 - Pure 1

Snelheidsensor ATS voor draadloze fietscomputers van Sigma met het gecodeerd 1 kanaals ATS signaal systeem. Deze sensor is niet te gebruiken voor het gecodeerd 3 kanaals STS systeem van Sigma.

€ 17,95 Inclusief BTW

€ 14,83 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Sensor Snelheid ATS Draadloos Sigma Topline 2012 - 2016 - Pure 1

Snelheidsensor ATS voor draadloze fietscomputers van Sigma met het 1 kanaals ATS (analoog transmission system) signaal systeem. Deze sensor is niet te gebruiken voor het STS systeem van Sigma (Sigma transmission system).
 

Sigma ATS versus STS syteem.

Sigma draadloze fietscomputers zijn momenteel leverbaar met 2 verschillende draadloze systemen. Namelijk het ATS syteem dat staat voor Analoog Transmission System en het STS dat staat voor Sigma Transmission System.
Bij het ATS systeem vind de overdracht van gegevens tussen de sensor en fietscomputer plaats door middel van een 1 kanaals analoog gecodeerde signaal. Bij het STS systeem worden de gegevens tussen de sensor en de fietscomputer overgebracht door een digitaal gecodeerd 3 kanaals signaal dat er voor zorgt dat vervorming van de verzonden gegevens door storingsbronnen zoals bijvoorbeeld led verlichting wordt uitgesloten.
Componenten van het ATS en het STS systeem zijn onderling niet uitwisselbaar.

 

Fietscomputer met draad ombouwen naar draadloze fietscomputer

Sigma fiets fietscomputers met het ATS en STS signaal overbrenging systeem hebben in de fietscomputer zelf een ingebouwde ontvanger voor het signaal.
Deze ontvanger is bij de fietscomputers met draad niet aanwezig. Daardoor is het niet mogelijk door middel van een andere sensor een fietscomputer met draad om te bouwen naar een draadloze fietscomputer.
 

Sigma Artikel no. 160
 

Deze snelheidsensor ATS kan gebruikt worden voor de volgende fietscomputers:
 

Serie 2016

  • BC 7.16 ATS
  • BC 9.16 ATS
  • Pure I ATS
     

Serie 2012

  • BC 8.12 ATS
Product Eigenschappen
chat Beoordelingen (1)