Fietscomputer Sigma  BC 8.0 met Draad met 8 Functies
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Fietscomputer Sigma BC 8.0 met Draad met 8 Functies

Sigma BC 8.0 WR fietscomputer met draad en 8 functies voor de fietser die ook graag de gemiddelde snelheid in het oog houdt. Functies: actuele snelheid, ritafstand, totale afstand, rit tijd, totale rit tijd, gemiddelde snelheid, een constante vergelijking tussen gemiddelde en actuele snelheid en een klok met 24 uur tijdaanduiding.

€ 20,95 Inclusief BTW

€ 17,31 Exclusief belasting

Omschrijving

Sigma BC 8.0 WR fietscomputer met draad

De Sigma BC 8.0 WR is een fietscomputer met draad en heeft 8 functies, voor de fietser die buiten de basisfuncties ook graag de gemiddelde snelheid in het oog houdt.

 

Deze fietscomputer is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en is met een knop ook tijdens het fietsen gemakkelijk te bedienen. Deze Sigma BC 8.0 WR fietscomputer heeft de volgende 8 functies: actuele snelheid, ritafstand, totale afstand, rit tijd, totale rit tijd, gemiddelde snelheid, een constante vergelijking tussen gemiddelde en actuele snelheid en een klok met 24 uur tijdaanduiding.

 

Door middel van een pijl die naar boven of beneden wijst en naast de actuele snelheid wordt weergegeven, wordt de actuele snelheid constant vergeleken met de gemiddelde snelheid.

 

Deze fietscomputer heeft een compacte duidelijke display met een afmeting van 31 x 39 mm waarop de verschillende functies goed zijn af te lezen.

 

De functie snelheid is constant in beeld, tussen de andere functies kan door middel van een knop op de fietscomputer die ook tijdens het fietsen veilig te bedienen is worden gewisseld.

 

Deze fietscomputer beschikt over een automatische/start stopfunctie.

 

De Sigma BC 8.0 WR fietscomputer heeft de volgende functies:

 

  • Actuele snelheid   
  • Rit afstand   
  • Totale afstand   
  • Rit tijd 
  • Totaal gereden tijd
  • Gemiddelde snelheid
  • Vergelijking gemiddelde snelheid met actuele snelheid
  • Klok  met 24 uurs aanduiding

 

Programmeerbaar op basis van de bandenmaat.
De juiste bandmaat kan eenvoudig worden ingesteld. De bandmaten van 16 inch tot 29 inch zijn voorgeprogrammeerd in deze fietscomputer, zodat aan de hand van de bandmaat de wielmaat eenvoudig kan worden ingesteld. 

 

Meerdere talen

De fietscomputer is instelbaar in 7 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans of Pools.

 

Fietscomputer met draadverbinding.
Deze fietscomputer heeft een draadverbinding met de sensor die bij het wiel zit. Het voordeel van een fietscomputer met draadverbinding naar de sensor is dat de gegevensoverdracht tussen de sensor en de computer zeer stabiel is, bij een draadloze verbinding kan deze gegevensoverdracht doordat gebruik wordt gemaakt van een zender en ontvanger minder stabiel zijn. Voor de sensor is ook geen extra batterij nodig wat wij een draadloze fietscomputer wel het geval is. Fietscomputers met een draadverbinding naar de sensor zijn meestal ook voordeliger dan een fietscomputer met draadloze verbinding.
Het nadeel van een fietscomputer met draadverbinding is dat er de draad moet worden aangelegd en deze ook zichtbaar is als deze draad eenmaal goed is aangelegd levert dit later verder geen problemen meer op.

 

Deze fietscomputer is ook in een draadloze versie leverbaar, ons artikel nummer 3529

 

Montage.
De display wordt geleverd met houder en sensor voor bij het wiel. De display kan simpel in de houder worden geklikt en weer uit de houder worden verwijderd om diefstal te voorkomen. De houder voor op het stuur en de sensor worden door middel van meegeleverde kabelbinders eenvoudig op de fiets gemonteerd.

 

De draad vast te leggen aan het frame
Om de draad vast te leggen aan het frame zijn kabelbinders een handig hulpmiddel. Deze kabelbinders om de kabel vast te leggen aan het frame worden niet met de fietscomputer meegeleverd u kunt deze wel bijbestellen, ons artikelnummer is 1257. Let er bij het vastleggen van de draad van het frame op dat er voldoende ruimte is om het stuur te laten draaien.

 

Batterij
Deze display functioneert op een batterij een batterij CR 2032 die met de fietscomputer wordt meegeleverd.

 

Product Eigenschappen
chat Beoordelingen (0)