Fietscomputer Sigma  BC 5.0 met Draad met 5 Functies
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Fietscomputer Sigma BC 5.0 met Draad met 5 Functies

De Sigma BC 5.0 WR is een fietscomputer met draad, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en heeft de 5 belangrijkste functies zoals: actuele snelheid, ritafstand, totale afstand, rit tijd en klok met 24 uur tijdaanduiding.

€ 16,95 Inclusief BTW

€ 14,01 Exclusief belasting

Omschrijving

Sigma BC 5.0 WR fietscomputer met draad

De Sigma BC 5.0 WR is een fietscomputer met draad, is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en heeft de 5 belangrijkste functies zoals: actuele snelheid, ritafstand, totale afstand, rit tijd en klok met 24 uur tijdaanduiding.
 
Deze fietscomputer heeft een compacte en toch duidelijke display met een afmeting van 27 x 35 mm waarop de verschillende functies goed zijn af te lezen.
 
De functie snelheid is constant in beeld, de 4 andere functies worden aangeduid met verschillende pictogrammen waardoor altijd duidelijk zichtbaar is welke functie is geselecteerd.
 
De fietscomputer is gemakkelijk te bedienen, met een grote knop kan tussen de verschillende functies worden gewisseld waardoor de display ook tijdens het fietsen veilig kan worden bediend.
 
Deze fietscomputer beschikt over een automatische/start stopfunctie en een scanmodus tussen de functies die in- en uit schakelbaar is.
 
De Sigma BC 5.0 WR fietscomputer heeft de volgende functies:
 
  • Actuele snelheid   
  • Rit afstand   
  • Totale afstand   
  • Rit tijd
  • Klok  met 24 uurs aanduiding
 
Programmeerbaar op basis van de bandenmaat.
De juiste bandmaat kan eenvoudig worden ingesteld. De bandmaten van 16 inch tot 29 inch zijn voor gedefinieerd in deze computer, zodat aan de hand van de bandmaat de wielmaat instelling eenvoudig kan worden ingesteld.
 
Fietscomputer met draadverbinding.
Deze fietscomputer heeft een draadverbinding met de sensor die bij het wiel zit. Het voordeel van een fietscomputer met draadverbinding naar de sensor is dat de gegevensoverdracht tussen de sensor en de computer zeer stabiel is, bij een draadloze verbinding kan deze gegevensoverdracht doordat gebruik wordt gemaakt van een zender en ontvanger minder stabiel zijn. Voor de sensor is ook geen extra batterij nodig wat wij een draadloze fietscomputer wel het geval is. Fietscomputers met een draadverbinding naar de sensor zijn meestal ook voordeliger dan een fietscomputer met draadloze verbinding.
Het nadeel van een fietscomputer met draadverbinding is dat er de draad moet worden aangelegd en deze ook zichtbaar is als deze draad eenmaal goed is aangelegd levert dit later verder geen problemen meer op.
 
Deze fietscomputer is ook leverbaar in een draadloze uitvoering ons artikel no. 2869
 
Montage.
De display wordt geleverd met houder en sensor voor bij het wiel. De display kan simpel in de houder worden geklikt en weer uit de houder worden verwijderd om diefstal te voorkomen. De houder voor op het stuur en de sensor worden door middel van meegeleverde kabelbinders eenvoudig op de fiets gemonteerd.
 
De draad vast te leggen aan het frame
Om de draad vast te leggen aan het frame zijn kabelbinders een handig hulpmiddel. Deze kabelbinders om de kabel vast te leggen aan het frame worden niet met de fietscomputer meegeleverd u kunt deze wel bijbestellen, ons artikelnummer is 1257. Let er bij het vastleggen van de draad van het frame op dat er voldoende ruimte is om het stuur te laten draaien.
 
Batterij
Deze display functioneert op een batterij een batterij CR 2032 die met de fietscomputer wordt meegeleverd.
 
Product Eigenschappen
chat Beoordelingen (0)