Fietscomputer Sigma Pure 1 met Draad Extra Groot Scherm.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Fietscomputer Sigma Pure 1 met Draad Extra Groot Scherm.

Overzichtelijke en gemakkelijk te bedienen Sigma Pure 1 fietscomputer met draad en extra groot scherm voor fietsers die behoefte hebben aan grotere cijfers. Heeft de 5 belangrijkste basis functies.

€ 19,95 Inclusief BTW

€ 16,49 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Fietscomputer Sigma Pure 1 met draad 5 functies. 

De fietscomputer Pure 1 van Sigma is het model waarbij gekozen is voor alleen de basisfuncties. Overzicht en bedieningsgemak staat voorop daarom heeft de fiets computer maar 1 grote knop die ook met eventueel handschoenen te bedienen is. Op het extra grote scherm van de display wordt op 3 regels duidelijk weergegeven de huidige snelheid, de rit kilometerteller en de rittijd. Met een druk op de knop kunt u wisselen naar de huidige snelheid, het totaal aantal gereden kilometers en de totaal gereden tijd. Gebruikers die wat minder goed kunnen lezen hebben veel profijt van dit grote scherm.
 

Deze fietscomputer heeft een automatische start/stop functie.
 

De Display.
De Pure I fietscomputer heeft een extra groot 3 regelige display waarvan fietsers die moeite hebben met kleinere cijfers voordeel van hebben.
 

Banden maten kunnen eenvoudig worden ingesteld.
De bandenmaten van 16 inch tot 29 inch zijn voor gedefinieerd in deze computer zodat aan de hand van de bandenmaat de wielmaat instelling eenvoudig worden ingesteld. Ook is het nog steeds mogelijk de wielomtrek handmatig in te voeren aan de hand van gemeten millimeters.
 

De Pure I Fietscomputer heeft de 5 volgende functies:
 

  • De actuele snelheid
  • De rit afstand
  • De rittijd
  • De totaal afstand
  • De totaal gereden tijd
     
Product Eigenschappen
Bijbehorende of Alternatieve Artikelen
chat Beoordelingen (0)