Cassettes Shimano 7 en 8 speed uit voorraad leverbaar

Fietscomputer met Draad

Bekeken producten

Fietscomputer Sigma BC 16.16 met Draad

Fietscomputer Sigma BC 16.16 met Draad

Stel een vraag over dit artikel

Fietscomputer Sigma BC 16.16 met Draad

Fietscomputer Sigma BC 16.16 met Draad

Fietscomputer Sigma BC 16.16 berekent verwachte aankomsttijd en berekent bespaarde brandstof. Is in te stellen voor 2 fietsen met verschillende wielmaten en heeft in het totaal 16 functies.

Meer details ...

€ 29,95

3071

. Tijdelijk niet leverbaar

Fietscomputer Sigma BC 16.16 met draad met 16 functies.

De Sigma BC 16.16 fietscomputer informeert u constant over de aankomsttijd, benodigde rittijd en de resterende afstand naar uw bestemming. Tevens berekent deze fietscomputer de brandstof die u heeft bespaard doordat u gekozen heeft voor de fiets en niet voor de auto. Door middel van NFC kan deze fietscomputer verbinding maken met een Android smartphone waarop de gratis Sigma Link-app is geïnstalleerd. Deze fietscomputer is instelbaar voor 2 fietsen met verschillende wielmaten. en beschikt over een automatische/start stopfunctie.

Deze fietscomputer is ook in een draadloze versie leverbaar waarin ook een versie met ook cadan meting leverbaar is.

De Display.

De fietscomputers uit de serie Sigma Topline 2016 hebben een 3 regelige display en zijn daardoor goed afleesbaar. Het slank ontwerp past optimaal bij een fietsstuur .

De BC 16.16 Fietscomputer heeft de volgende functies:
 

 • Actuele snelheid
 • Rit afstand
 • Totaal aantal gereden kilometers
 • Totaal aantal gereden kilometers met verschillende wielen
 • De nog af te leggen afstand naar het aankomstpunt
 • De resterende rittijd naar het aankomstpunt
 • De verwachte aankomsttijd op het aankomstpunt
 • De rittijd Totale rijtijd
 • Totale rijtijd van meerdere wielmaten
 • Maximale snelheid
 • Gemiddelde snelheid
 • Een constante vergelijking tussen huidige snelheid en gemiddelde snelheid.
 • Dagelijkse brandstofbesparing.
 • Totale brandstofbesparing
 • Actuele temperatuur meting
 • KlokDe belangrijkste punten van deze computer:

Aankomsttijd.
De Sigma BC 16.16 beschikt over een timer waarmee u de resterende tijd tot de bestemming kunt zien deze functie ETA (estimated time of arrival) berekend voor een vooraf ingesteld traject de resterende afstand, de aankomsttijd en de benodigde tijd die met de huidige snelheid nodig is om daaraan te komen. Deze functie werkt op basis van de vooraf ingestelde rit afstand.

Communiceren met een Smartphone.
Deze fietscomputer beschikt over NFC (Near Field Communication) waardoor het mogelijk is om met een Android smartphone te communiceren, hiervoor moet wel de gratis sigma link App worden geïnstalleerd. In deze App kunt u bijvoorbeeld instellingen wijzigen en het gegevens uitgelezen. De NFC techniek is alleen voor android smartphones beschikbaar.

Brandstofbesparing Functie
Deze fietscomputer heeft een brandstofbesparing 's functie, deze functie rekent uit hoeveel brandstof zou zijn gebruikt als je hetzelfde traject met een auto zou zijn aflegt, een extra motivatie buiten het feit dat het voor de nodige lichaamsbeweging zorgt ook nog een financiële besparing oplevert die tevens bijdraagt aan het milieu. Om dit zo exact mogelijk te berekenen is het mogelijk het gemiddeld gebruik van de eigen auto in te voeren.

Temperatuur Weergave
Deze fietscomputer beschikt over de huidige temperatuur weergave, op deze manier wordt je ieder moment geïnformeerd over de huidige omgeving 's temperatuur.

Snelheid vergelijking.
Deze fietscomputer geeft niet alleen de gemiddelde snelheid aan maar vergelijk deze ook met de huidige snelheid. Dit wordt aangegeven door middel van een pijlpunt die naar boven of onder wijst naar gelang de huidige snelheid boven of onder de gemiddelde snelheid zit.

Geschikt voor 2 fietsen met verschillende wielmaten.
Deze fietscomputer biedt de instelmogelijkheid voor 2 fietsen met verschillende wielmaten waardoor deze fietscomputer altijd de juiste snelheid en andere gegevens weergeeft ondanks dat de wielmaat anders is.
 

Schrijf uw review over dit artikel

Fietscomputer Sigma BC 16.16 met Draad

Fietscomputer Sigma BC 16.16 met Draad

Fietscomputer Sigma BC 16.16 berekent verwachte aankomsttijd en berekent bespaarde brandstof. Is in te stellen voor 2 fietsen met verschillende wielmaten en heeft in het totaal 16 functies.

Schrijf uw review over dit artikel

4 Andere artikelen in deze categorie :

Fietscomputer Sigma Pure 1 Met Draad Extra Groot Scherm.

Fietscompute...

€ 19,95

Fietscomputer Sigma BC 5.16 met Draad

Fietscompute...

€ 15,95

Fietscomputer Sigma BC 7.16 met Draad

Fietscompute...

€ 20,95

Fietscomputer Sigma BC 9.16 met Draad

Fietscompute...

€ 24,95