Fietscomputer Sigma  BC 8.0 Draadloos met 8 Functies
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Fietscomputer Sigma BC 8.0 Draadloos met 8 Functies

Sigma BC 8.0 WL ATS draadloze fietscomputer met 8 functies voor de fietser die ook graag de gemiddelde snelheid in het oog houdt. Functies: actuele snelheid, ritafstand, totale afstand, rit tijd, totale rit tijd, gemiddelde snelheid, een constante vergelijking tussen gemiddelde en actuele snelheid en een klok met 24 uur tijdaanduiding.

€ 36,95 Inclusief BTW

€ 30,54 Exclusief belasting

Omschrijving

Sigma BC 8.0 WL ATS draadloze fietscomputer

De Sigma BC 8.0 WL ATS is een draadloze fietscomputer met 8 functies, voor de fietser die buiten de basisfuncties ook graag de gemiddelde snelheid in het oog houdt.

 

Deze fietscomputer is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en is ook tijdens het fietsen met 1 knop gemakkelijk en veilig te bedienen. Deze Sigma BC 8.0 WL ATS draadloze fietscomputer heeft de volgende 8 functies: actuele snelheid, ritafstand, totale afstand, rit tijd, totale rit tijd, gemiddelde snelheid, een constante vergelijking tussen gemiddelde en actuele snelheid en een klok met 24 uur tijdaanduiding.

 

Door middel van een pijl die naar boven of beneden wijst en naast de actuele snelheid wordt weergegeven, wordt de actuele snelheid constant vergeleken met de gemiddelde snelheid.

 

Deze fietscomputer heeft een compacte duidelijke display met 3 tekstregels en een afmeting van 31 x 39 mm waarop de verschillende functies goed zijn af te lezen.

 

De functie snelheid is constant in beeld, tussen de andere functies kan door middel van 1 knop op de fietscomputer die ook tijdens het fietsen veilig te bedienen is worden gewisseld.

 

Deze fietscomputer beschikt over een automatische/start stopfunctie die wel nadat de fietscomputer 1 uur niet is gebruikt handmatig met de knop op de fietscomputer moet worden geactiveerd.

 

De Sigma BC 8.0 WL ATS draadloze fietscomputer heeft de volgende functies:

 

  • Actuele snelheid   
  • Rit afstand   
  • Totale afstand   
  • Rit tijd 
  • Totaal gereden tijd
  • Gemiddelde snelheid
  • Vergelijking gemiddelde snelheid met actuele snelheid
  • Klok  met 24 uurs aanduiding

 

Programmeerbaar op basis van de bandenmaat.
De juiste bandmaat kan eenvoudig worden ingesteld. De bandmaten van 16 inch tot 29 inch zijn voorgeprogrammeerd in deze fietscomputer, zodat aan de hand van de bandmaat de wielmaat eenvoudig kan worden ingesteld. 

 

Meerdere talen

De fietscomputer is instelbaar in 7 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans of Pools.

 

Het draadloze ATS systeem.
Door het draadloze 1 kanaals Analoog Transmission System (ATS) is een draad tussen de sensor bij het voorwiel en de fietscomputer niet meer nodig. De gegevens tussen de sensor bij het voorwiel en fietscomputer worden door een draadloos en gecodeerde transmissie overgebracht. Het ATS systeem is door SIGMA zelf ontwikkeld. Het ATS systeem van Sigma kan een afstand tussen de sensor bij het voorwiel en de fietscomputer van maximaal 70 cm overbruggen.

 

De fietscomputer van de draadloze versie heeft een geïntegreerde ontvanger.
De draadloze fietscomputers van Sigma hebben een geïntegreerde ontvanger. Omdat de ontvanger is ingebouwd in de draadloze fietscomputer is een extra ontvanger om de door de sensor verzonden gegevens te ontvangen niet meer nodig wat weer een batterij scheelt. Doordat in de signaaloverbrenging een component minder nodig is kan dit component ook niet voor eventuele storingen zorgen. Omdat de ontvanger is ingebouwd in de draadloze fietscomputer kunnen niet draadloze fietscomputers niet gebruikt worden in combinatie met een draadloze sensor.

 

Deze Sigma BC 8.0 WL ATS fietscomputer is ook in een versie met draad leverbaar, ons artikel nummer 816

 

Montage.
De display wordt geleverd met houder en sensor voor bij het wiel. De display kan simpel in de houder worden geklikt en weer uit de houder worden verwijderd om diefstal te voorkomen. De houder voor op het stuur en de sensor worden door middel van meegeleverde kabelbinders eenvoudig op de fiets gemonteerd.

 

Batterijen
Deze display en de sensor bij het voorwiel functioneren ieder op een batterij CR 2032. Deze 2 batterijen worden met de fietscomputer meegeleverd.

 

Product Eigenschappen
chat Beoordelingen (0)