Cassettes Shimano 7 en 8 speed uit voorraad leverbaar

Fietscomputer Draadloos

Bekeken producten

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 16.16 STS

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 16.16 STS

Stel een vraag over dit artikel

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 16.16 STS

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 16.16 STS

Gratis Verzonden
Fietscomputer Sigma BC 16.16 STS berekent verwachte aankomsttijd en berekent bespaarde brandstof. Is in te stellen voor 2 fietsen met verschillende wielmaten en heeft in het totaal 16 functies.

Meer details ...

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 16.16 STS met 16 functies.

De Sigma draadloze BC 16.16 STS fietscomputer informeert u constant over de aankomsttijd, benodigde rittijd en de resterende afstand naar uw bestemming. Tevens berekent deze fietscomputer de brandstof die u heeft bespaard doordat u gekozen heeft voor de fiets en niet voor de auto. Door middel van NFC kan deze fietscomputer verbinding maken met een Android smartphone waarop de gratis Sigma Link-app is geïnstalleerd. Deze fietscomputer is instelbaar voor 2 fietsen met verschillende wielmaten en beschikt over een automatische/start stopfunctie.

Deze Simga BC 16.16 fietscomputer is ook in een Niet draadloze versie leverbaar.

 

De draadloze versie van de sigma BC 16.16 is ook met extra cadan - trapfrequentie leverbaar.

De Display.

De fietscomputers uit de serie Sigma Topline 2016 hebben een 3 regelige display en zijn daardoor goed afleesbaar. Het slank ontwerp past optimaal bij een fietsstuur .

 

Banden maten kunnen eenvoudig worden ingesteld.
De bandenmaten van 16 inch tot 29 inch zijn voor gedefinieerd in deze computer zodat aan de hand van de bandenmaat de wielmaat instelling eenvoudig worden ingesteld. Ook is het nog steeds mogelijk de wielomtrek handmatig in te voeren aan de hand van gemeten millimeters.

De BC 16.16 Fietscomputer heeft de volgende functies:

 • Actuele snelheid
 • Rit afstand
 • Totaal aantal gereden kilometers
 • Totaal aantal gereden kilometers met verschillende wielen
 • De nog af te leggen afstand naar het aankomstpunt
 • De resterende rittijd naar het aankomstpunt
 • De verwachte aankomsttijd op het aankomstpunt
 • De rittijd Totale rijtijd
 • Totale rijtijd van meerdere wielmaten
 • Maximale snelheid
 • Gemiddelde snelheid
 • Een constante vergelijking tussen huidige snelheid en gemiddelde snelheid.
 • Dagelijkse brandstofbesparing.
 • Totale brandstofbesparing
 • Actuele temperatuur meting
 • KlokDe belangrijkste punten van deze computer:

Het draadloze 3 kanaals STS systeem.

De gegevens tussen sensor(en) en fietscomputer worden overgebracht door het betrouwbare digitaal gecodeerde 3 - kanaals overdracht systeem dat ontwikkeld is door sigma zelf, het STS systeem(Sigma transmission system). Door de digitale codering van het STS systeem wordt vervorming van de verzonden gegevens door storingsbronnen zoals bijvoorbeeld led verlichting uitgesloten.

In de fietscomputer geïntegreerde ontvanger.
De draadloze fietscomputers van Sigma hebben een geïntegreerde ontvanger. Hierdoor is een extra component (ontvanger) om de door de sensor verzonden gegevens te ontvangen niet meer nodig dat weer een batterij scheelt en doordat er in de signaaloverbrenging een component minder nodig kan dit ook niet voor eventuele storingen zorgen. Omdat de ontvanger is ingebouwd in de draadloze fietscomputer kunnen niet draadloze fietscomputers niet gebruikt worden in combinatie met een draadloze sensor.

Aankomsttijd.
De Sigma BC 16.16 beschikt over een timer waarmee u de resterende tijd tot de bestemming kunt zien deze functie ETA (estimated time of arrival) berekend voor een vooraf ingesteld traject de resterende afstand, de aankomsttijd en de benodigde tijd die met de huidige snelheid nodig is om daaraan te komen. Deze functie werkt op basis van de vooraf ingestelde rit afstand.

Communiceren met een Smartphone.
Deze fietscomputer beschikt over NFC (Near Field Communication) waardoor het mogelijk is om met een Android smartphone te communiceren, hiervoor moet wel de gratis sigma link App worden geïnstalleerd. In deze App kunt u bijvoorbeeld instellingen wijzigen en het gegevens uitgelezen. De NFC techniek is alleen voor android smartphones beschikbaar.

Brandstofbesparing Functie
Deze fietscomputer heeft een brandstofbesparing 's functie, deze functie rekent uit hoeveel brandstof zou zijn gebruikt als je hetzelfde traject met een auto zou zijn aflegt, een extra motivatie buiten het feit dat het voor de nodige lichaamsbeweging zorgt ook nog een financiële besparing oplevert die tevens bijdraagt aan het milieu. Om dit zo exact mogelijk te berekenen is het mogelijk het gemiddeld gebruik van de eigen auto in te voeren.

Temperatuur Weergave
Deze fietscomputer beschikt over de huidige temperatuur weergave, op deze manier wordt je ieder moment geïnformeerd over de huidige omgeving 's temperatuur.

Snelheid vergelijking.
Deze fietscomputer geeft niet alleen de gemiddelde snelheid aan maar vergelijk deze ook met de huidige snelheid. Dit wordt aangegeven door middel van een pijlpunt die naar boven of onder wijst naar gelang de huidige snelheid boven of onder de gemiddelde snelheid zit.

Geschikt voor 2 fietsen met verschillende wielmaten.
Deze fietscomputer biedt de instelmogelijkheid voor 2 fietsen met verschillende wielmaten waardoor deze fietscomputer altijd de juiste snelheid en andere gegevens weergeeft ondanks dat de wielmaat anders is. Bij het draadloze Sigma STS systeem wordt de juiste fiets automatisch herkend, bij de Niet draadloze fietscomputer wordt de fiets niet automatisch herkend.
 

Schrijf uw review over dit artikel

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 16.16 STS

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 16.16 STS

Fietscomputer Sigma BC 16.16 STS berekent verwachte aankomsttijd en berekent bespaarde brandstof. Is in te stellen voor 2 fietsen met verschillende wielmaten en heeft in het totaal 16 functies.

Schrijf uw review over dit artikel

7 Andere artikelen in deze categorie :

Fietscomputer Draadloos Sigma Pure 1 ATS Extra Groot Scherm.

Fietscompute...

€ 29,95

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 9.16 ATS

Fietscompute...

€ 34,95

Fietscomputer Draadloos Sigma Pure GPS

Fietscompute...

€ 79,50

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 7.16 ATS

Fietscompute...

€ 29,95

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 14.16 STS

Fietscompute...

€ 64,95

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 14.16 STS CAD met Cadansmeter

Fietscompute...

€ 74,95

Fietscomputer Draadloos Sigma BC 16.16 STS CAD met Cadansmeter

Fietscompute...

€ 72,50