Fietscomputer Sigma  BC 5.0 Draadloos met 5 Functies
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Fietscomputer Sigma BC 5.0 Draadloos met 5 Functies

De Sigma BC 5.0 WL ATS is een draadloze fietscomputer, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en heeft de 5 belangrijkste functies zoals: actuele snelheid, ritafstand, totale afstand, rit tijd en klok met 24 uur tijdaanduiding.

€ 32,95 Inclusief BTW

€ 27,23 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Sigma BC 5.0 WL ATS draadloze fietscomputer

De Sigma BC 5.0 WL ATS draadloze fietscomputer, is gebruiksvriendelijk erg overzichtelijk en heeft de 5 belangrijkste functies zoals: actuele snelheid, ritafstand, totale afstand, rit tijd en klok met 24 uur tijdaanduiding.
 
Deze fietscomputer heeft een compacte en toch duidelijke display met een afmeting van 27 x 35 mm waarop de verschillende functies goed zijn af te lezen.
 
De functie snelheid is constant in beeld, de 4 andere functies worden aangeduid met verschillende pictogrammen waardoor altijd duidelijk zichtbaar is welke functie is geselecteerd.
 
De fietscomputer is gemakkelijk te bedienen, met 1 grote knop kan tussen de verschillende functies worden gewisseld en zo is de display ook tijdens het fietsen gemakkelijk en veilig te bedienen.
 
Deze fietscomputer beschikt over een automatische/start stopfunctie die wel nadat de fietscomputer 1 uur niet is gebruikt handmatig met de knop op de fietscomputer moet worden geactiveerd.
 
De Sigma BC 5.0 WL ATS draadloze fietscomputer heeft de volgende functies:
 
  • Actuele snelheid   
  • Rit afstand   
  • Totale afstand   
  • Rit tijd
  • Klok  met 24 uurs aanduiding
 
Programmeerbaar op basis van de bandenmaat.
De juiste bandmaat kan eenvoudig worden ingesteld. De bandmaten van 16 inch tot 29 inch zijn voor geprogrammeerd in deze computer, zodat aan de hand van de bandmaat de wielmaat eenvoudig kan worden ingesteld.
 
7 Verschillende talen

De fietscomputer is instelbaar in 7 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans of Pools.

 

Het draadloze ATS systeem.
Door het draadloze 1 kanaals Analoog Transmission System (ATS) is een draad tussen de sensor bij het voorwiel en de fietscomputer niet meer nodig. De gegevens tussen de sensor bij het voorwiel en fietscomputer worden door een draadloos en gecodeerde transmissie overgebracht. Het ATS systeem is door SIGMA zelf ontwikkeld. Het ATS systeem van Sigma kan een afstand tussen de sensor bij het voorwiel en de fietscomputer van maximaal 70 cm overbruggen.

 

De fietscomputer van de draadloze versie heeft een geïntegreerde ontvanger.
De draadloze fietscomputers van Sigma hebben een geïntegreerde ontvanger. Omdat de ontvanger is ingebouwd in de draadloze fietscomputer is een extra ontvanger om de door de sensor verzonden gegevens te ontvangen niet meer nodig wat weer een batterij scheelt. Doordat in de signaaloverbrenging een component minder nodig is kan dit component ook niet voor eventuele storingen zorgen. Omdat de ontvanger is ingebouwd in de draadloze fietscomputer kunnen niet draadloze fietscomputers niet gebruikt worden in combinatie met een draadloze sensor.

 
Deze Sigma BC 5.0 WL ATS fietscomputer is ook leverbaar in een uitvoering met draad ons artikel no. 770
 
Montage.
De display wordt geleverd met houder en sensor voor bij het wiel. De display kan simpel in de houder worden geklikt en weer uit de houder worden verwijderd om diefstal te voorkomen. De houder voor op het stuur en de sensor worden door middel van meegeleverde kabelbinders eenvoudig op de fiets gemonteerd.
 
Batterijen
Deze display en de sensor bij het voorwiel functioneren ieder op een batterij CR 2032. Deze 2 batterijen worden met de fietscomputer meegeleverd.
 
Product Eigenschappen
chat Beoordelingen (0)