Fietscomputer Sigma Pure 1 ATS Draadloos Extra Groot Scherm.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Fietscomputer Sigma Pure 1 ATS Draadloos Extra Groot Scherm.

Overzichtelijke en gemakkelijk te bedienen Sigma Pure 1 ATS draadloze fietscomputer met extra groot scherm voor fietsers die behoefte hebben aan grotere cijfers. Heeft de 5 belangrijkste basis functies.

€ 34,95 Inclusief BTW

€ 28,88 Exclusief belasting

Omschrijving

Fietscomputer Draadloos Sigma Pure 1 ATS met 5 functies. 

De fietscomputer Pure 1 ATS van Sigma is het model waarbij gekozen is voor alleen de basisfuncties. Overzicht en bedieningsgemak staat voorop daarom heeft de fiets computer 1 grote knop die ook met eventueel handschoenen te bedienen is. Op het extra grote scherm van de display wordt op 3 regels duidelijk weergegeven: de huidige snelheid, de rit kilometerteller en de rittijd. Met een druk op de knop kunt u wisselen naar de huidige snelheid, het totaal aantal gereden kilometers en de totaal gereden tijd. Gebruikers die wat minder goed kunnen lezen hebben veel profijt van dit grote scherm met grote cijfers.
 

Deze fietscomputer heeft een automatische start/stop functie.
 

De Display.
De Pure I fietscomputer heeft een extra groot 3 regelige display waarvan fietsers die moeite hebben met kleinere cijfers voordeel van hebben.

 

Het draadloze 1 kanaal ATS systeem.
De gegevens tussen de sensor en fietscomputer worden door analoge gecodeerde radio overdracht overgebracht door het door Sigma ontwikkelde een kanaal  ATS systeem (analoog transmission system).
 

Banden maten kunnen eenvoudig worden ingesteld.
De bandenmaten van 16 inch tot 29 inch zijn voor gedefinieerd in deze computer zodat aan de hand van de bandenmaat de wielmaat instelling eenvoudig worden ingesteld. Ook is het nog steeds mogelijk de wielomtrek handmatig in te voeren aan de hand van gemeten millimeters.
 

De Pure I ATS Fietscomputer heeft de 5 volgende functies:
 

  • De actuele snelheid
  • De rit afstand
  • De rittijd
  • De totaal afstand
  • De totaal gereden tijd

 

Product Eigenschappen
Bijbehorende of Alternatieve Artikelen
chat Beoordelingen (0)