Anti Lek Fietsband Vloeistof Schwalbe Doc Blue Professional 500ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Anti Lek Fietsband Vloeistof Schwalbe Doc Blue Professional 500ml

Preventieve anti lek fietsband vloeistof Schwalbe Doc Blue 500 ml. Voorkom lekkages door kleine inrijdingen. Navul fles met kleine doceer fles. Nodig voor normale fietsband 60 ml. Alleen geschikt voor uitneembare ventielen.

€ 19,95 Inclusief BTW

€ 16,49 Exclusief belasting

Omschrijving

Anti-lek Fietsband Vloeistof Schwalbe Doc Blue 500ml

Schwalbe Doc Blue Professional is een anti-lek vloeistof die gebruikt kan worden als anti-lek bescherming voor binnenbanden en tubeless fietsbanden. De vloeistof kan preventief gebruikt worden zodat kleine lekkages tijdens het fietsen worden gedicht. De vloeistof is niet geschikt voor het dichten van grote beschadigingen zoals b.v. insnijdingen en klapbanden. De latex blijft 2 tot 7 maanden werkzaam en droogt daarna op tot een rubber film. De latex kan meerdere malen opnieuw worden aangebracht. Hoeveelheid voor een normale fietsband is 60 ml voor een raceband is 30 ml. Het ventiel moet wel te verwijderen zijn om de latex te kunnen aanbrengen is dus geschikt voor Hollands ventiel, Amerikaans ventiel(autoband ventiel) en uitneembaar Frans ventiel. Is dus niet geschikt voor een Frans ventiel dat niet uitneembaar is. De Schwalbe Doc Blue wordt voor Schwalbe geproduceerd door Stan´s No Tubes, een gerenommeerd merk op het gebied van tubeless fietsbanden met veel knowhow over latex anti-lek vloeistoffen.

De 500 ml verpakking wordt geleverd met extra flesje om het doceren en het inbrengen in de binnenband gemakkelijker te maken.
 

Producteigenschappen:
 

  • Geleverde hoeveelheid: 500 ml.
  • Benodigd voor normale fietsband: 60 ml.
  • Benodigd voor race fietsband: 30 ml.
  • Blijft werkzaam gedurende 2-7 maanden.
  • Kan meerdere malen opnieuw worden aangebracht.
     

Is ook leverbaar in 60 ml verpakking voldoende voor een normale fietsband.
 

Product Eigenschappen
2643
chat Beoordelingen (0)