Fietsketting E-Bike Zonder Derailleur KMC E1 EPT 1/2 x 3/32 - 110 Sch. KMC  ketting - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Fietsketting E-Bike Zonder Derailleur KMC E1 EPT 1/2 x 3/32 - 110 Sch.

KMC E1 EPT E-bike 3/32 Fietsketting 110 schakels. Geschikt voor (elektrische) fietsen met naafversnelling met 1 tandwiel achter. Uitermate geschikt voor elektrische fietsen met middenmotor. Lees de uitgebreide informatie !

€ 24,95 Inclusief BTW

€ 20,62 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

KMC E1 EPT E-bike 3/32 Fietsketting 110 schakels

Deze KMC E1 EPT 3/32 ketting is uitermate geschikt voor elektrische fietsen met middenmotor

Bij E bike's met middenmotor wordt de extra kracht voor de ondersteuning die door de middenmotor wordt geleverd via de ketting naar het achterwiel overgebracht wat een extra belasting en extra slijtage geeft voor de ketting.

 

KMC heeft daarom voor de E-Bike's een speciale serie fietskettingen ontwikkeld.

Deze E-bike kettingen hebben extra harde pennen en het oppervlak van de pennen en de plaatjes van de binnen schakels is door een beter afwerking en omdat deze gepolijst zijn gladder wat zorgt voor soepeler scharnieren van de ketting waardoor deze minder snel slijt en dus langer meegaat.

 

Smalle 3/32 ketting.

 

De meeste kettingen die op E bikes met Bosch middenmotor en naafversnelling met 1 tandwel op het achterwiel gemonteerd zijn hebben de breedte van 3/32 Inch.

 

Dit is een smalle 3/32 inch ketting die geschikt is voor fietsen met naafversnelling met 1 tandwiel op het achterwiel. Deze 3/32 ketting is alleen geschikt voor smalle tandwielen met een breedte van ± 2 mm, niet geschikt voor de 1/8 tandwielen die een breedte hebben van van ± 3 mm, hiervoor heeft KMC de E101 ketting ontwikkeld.


Ketting is niet geschikt voor fietsen met derailleur schakeling!

Hiervoor kunnen de KMC kettingen E9, E10, E11 en E12 uit deze serie speciaal voor E-bike's met middenmotor en derailleurschakeling worden gebruikt.

 

Ook geschikt voor.

Deze ketting is ook een goede keuze als een smalle 3/32 hoogwaardige kwaliteit fietsketting voor niet elektrische fietsen met naafversnelling en 1 tandwiel op het achterwiel. De tandwielen mogen dan onderin de tand gemeten een breedte hebben van ± 2 mm, voor de 1/8 tandwielen die een breedte hebben van van ± 3 mm is deze ketting te smal en dus niet geschikt.

 

Kettingmaat.

Met de ketting breedte wordt de binnen breedte van de binnen schakel bedoeld, de breedte van het busje (rolletje) van de binnen schakel is dus de breedtemaat van de ketting. Deze ketting is 3/32 inch breed, de breedte van het busje (rolletje) van de binnen schakel is dus 3/32 inch breed ofwel 2,38 mm. De "steek" van deze ketting is 1/2 inch, fietskettingen met een ander steek komen tegenwoordig niet meer voor. Met de steek wordt bedoeld de afstand tussen de twee pennen van de buitenschakel.

 

Roestwerende EPT Coating.

Deze fietsketting heeft de door KMC gepatenteerde EcoProTeQ Coating (EPT) Anti-Roest behandeling. Dit is KMC's nieuwste doorbraak in roestbescherming. De EcoProTeQ-behandeling verdubbelt de roestbestendigheid vergeleken met de eerder door KMC ontwikkelde Rust Buster (RB) behandeling. De voordelen van deze soepeler anti roest coating zijn optimale prestaties, maximale roestbestendigheid, minder lawaai en ook nog eens een geweldige look.

 

Product Eigenschappen

 

  • Merk: KMC
  • Type: E1 EPT
  • Lengte: 110 schakels
  • Maat: 1/2 x 3/32
  • Roestbescherming: EPT Coating

 

Product Eigenschappen
4336
chat Beoordelingen (0)