Beschermcover Schakelaar/Bedieningseenheid Bosch Intuvia
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Beschermcover Schakelaar/Bedieningseenheid Bosch Intuvia

De MH Protection Cover voor de Schakelaar/Bedieningseenheid Bosch Intuvia is de complete bescherming voor uw Schakelaar/Bedieningseenheid zodat hij langer mee gaat. Beschermt tegen beschadiging, vuil en vocht bij regen. De beschermings cover zorgt er ook voor dat de Bosch Intuvia Schakelaar/Bedieningseenheid minder kwetsbaar is. Dankzij het transparante materiaal blijven de aanduidingen op de Schakelaar/Bedieningseenheidgoed leesbaar en is nog steeds uitstekend te bedienen met behoudt van de volledige bedienings functies.

€ 16,95 Inclusief BTW

€ 14,01 Exclusief belasting

Omschrijving

MH Bescherm Cover voor Schakelaar/Bedieningseenheid Bosch Intuvia

De MH Protection Cover is de complete bescherming voor uw Bosch Schakelaar/Bedieningseenheid Bosch Intuvia zodat hij langer mee gaat. Beschermt tegen beschadiging, vuil, krassen en vocht bij regen. De beschermings cover zorgt er ook voor dat de Schakelaar/Bedieningseenheid minder kwetsbaar is.

 

Dit elastische transparante bescherm hoesje is met een simpele beweging over de Bosch Intuvia Schakelaar/Bedieningseenheid te plaatsen of te verwijderen.

 

Na het plaatsen van de MH Cover Protector blijven de aanduidingen op de Schakelaar/Bedieningseenheid dankzij het transparante materiaal goed leesbaar en is nog steeds uitstekend te bedienen met behoudt van de volledige bedienings functies.

 

De bescherm cover is gemakkelijk schoon te maken en kan als hij vuil is simpel van de Bosch Intuvia Schakelaar/Bedieningseenheid worden verwijderd en gewoon mee in de vaatwasser.


De gerenommeerde Duitse fabrikant MH maakt deze hoesjes van Thermoplastic Polyurethane (TPU) wat flexibel en vormvast is, een goede doorzichtigheid en goede beschermende eigenschappen heeft.

 

Fietsparts levert ook een MH protection cover voor de Bosch Intuvia, Purion, Kiox display.

 

LET OP  !!!

Dit is dus niet het zwarte afdekkapje van de schakelaar, maar dit is een transparant hoesje wat over de bedieningseenheid met het zwarte kapje wordt geplaatst !

 

Product Eigenschappen
3447
chat Beoordelingen (0)