Display Cover Bosch Intuvia doorzichtig MH Protection
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Display Cover Bosch Intuvia doorzichtig MH Protection

De MH Protection Display Cover is de complete bescherming voor uw kostbare Bosch Intuvia display zodat hij langer mee gaat. Beschermt tegen beschadiging, vuil, krassen op het venster en vocht bij regen. De beschermings cover zorgt er ook voor dat wanneer de display valt deze minder kwetsbaar is. Dankzij het transparante materiaal blijft de Bosch Intuvia display goed leesbaar en is nog steeds uitstekend te bedienen met behoudt van de volledige bedienings functies.

€ 17,95 Inclusief BTW

€ 14,83 Exclusief belasting

Omschrijving

MH Protection Cover voor Bosch Intuvia Display

De MH Protection Cover is de complete bescherming voor uw kostbare Bosch Intuvia display zodat hij langer mee gaat. Beschermt tegen beschadiging, vuil, krassen op het venster en vocht bij regen. De beschermings cover zorgt er ook voor dat wanneer de display valt deze minder kwetsbaar is.

 

Dit elastische transparante bescherm hoesje is met een simpele beweging over de Bosch Intuvia display te plaatsen.

 

Als de display van de fiets wordt verwijderd kan de MH protection Cover op de display blijven zitten, zo is de display ook tijdens het vervoer buiten de fiets in b.v. een tas of jaszak optimaal beschermd.

 

Na het plaatsen van de MH Cover Protector blijft het venster van de Bosch Intuvia display dankzij het transparante materiaal goed leesbaar en is nog steeds uitstekend te bedienen met behoudt van de volledige bedienings functies.

 

De Protection cover is gemakkelijk schoon te maken en kan als hij vuil is simpel van de display worden verwijderd en gewoon mee in de vaatwasser.


De gerenommeerde Duitse fabrikant MH maakt deze hoesjes van Thermoplastic Polyurethane (TPU) wat flexibel en vormvast is, een goede doorzichtigheid en goede beschermende eigenschappen heeft.

 

Fietsparts levert ook een MH protection cover voor de Bosch Purion, Kiox display en voor de Bosch Intuvia Schakelaar/Bedieningseenheid.

 

Product Eigenschappen
3365
chat Beoordelingen (0)