Bosch Acculader Elektrische Fiets 4 Amp.  Active / Performance Line
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Gratis verzonden
Tijdelijk niet leverbaar

Bosch Acculader Elektrische Fiets 4 Amp. Active / Performance Line

Acculader - Accu oplader Bosch E-Bike 4 ampère voor elektrische fietsen met Bosch middenmotor van de Active Performance en Cargo Line vanaf het modeljaar 2014. Dit is de standaard 4 ampère oplader. Wordt door FietsParts.nl geleverd inclusief lichtnet kabel.

€ 104,95 Inclusief BTW

€ 86,74 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Bosch Acculader - Accu Oplader E Bike vanaf  modeljaar 2014.

Deze acculader is geschikt voor elektrische fietsen met de Bosch fiets accu die vanaf het modeljaar 2014 op de markt zijn. Dit zijn de modellen uit de Active en Performance Line.

Verschillen in Bosch E-Bike acculaders
Bosch heeft tot op heden voor elektrische fietsen 2 verschillende accu oplaad systemen op de markt gebracht. De Classic+ Line die geleverd is in de modeljaren 2011 2012 en 2013 en de Active en Performance Line die vanaf het modeljaar 2014 op de markt is gebracht. De systemen zijn heel eenvoudig te herkennen omdat beide een totaal verschillende stekker hebben die vanuit de acculader in de accu wordt geplugd. Bij deze acculader staat een duidelijke afbeelding van deze stekker. Vergelijk de stekker van de huidige acculader, is deze gelijk aan de stekker op de foto dan is dit de juiste acculader.

 

Geschikt voor frame en bagagedrager accu

Deze acculader is geschikt voor frame accu's en voor accu's die op de bagagedrager zijn gemonteerd van de Active en Performance Line die geleverd worden vanaf het modeljaar 2014. Deze zijn herkenbaar aan de stekker die in de accu wordt ingeplugd.

 

Deze acculader is de standaard oplader met het laadvermogen van 4 Ampère, wij leveren ook de Compacte Bosch acculader in de lichtere uitvoering van 2 A die minder snel de accu oplaad maar wel kleiner is en daardoor gemakkelijker is om mee te nemen. Ons artikel no van deze compacte oplader is 3763. De acculaders die FietsParts levert zijn originele Bosch opladers.

 

Afmetingen: ±190 x 86 x 54mm - Gewicht: ±800 Gram
Afmetingen van de compacte 2 ampère lader zijn: ±160 x 75 x 45mm - Gewicht: ±600 Gram

 

FietsParts.nl levert de oplader compleet met kabel voor aansluiting op het het lichtnet.


De gegevens van de acculader zijn:

 

  • Input: 230 volt - 50 Hz - 1,5 A
  • Output 36 volt - 4 A
     

De door Bosch aangegeven oplaad tijden van de standaard 4 Ampère acculader.
Power Pack 300 / 8,2 Amp. laadtijd volledig opladen 2,5 uur
Power Pack 400 / 11 Amp. laadtijd volledig opladen 3,5 uur
Power Pack 500 / 13,4 Amp. laadtijd volledig opladen 4,5 uur
Dual Battery 800 / 22 Amp. laadtijd volledig opladen 7 uur
Dual Battery 1000 / 26,8 Amp. laadtijd volledig opladen 9 uur

 

 

Verschillende fiets merken met het Bosch E Bike Systeem.
Het Bosch E Bike systeem is bij heel veel merken fietsen toegepast, in de acculaders zit tussen de merken onderling geen verschil, dit is altijd dezelfde acculader. Let op de stekker die van de acculader in de accu gaat.

1e en 2e generatie Bosch

FietsParts levert alleen Bosch E bike onderdelen van de Actvie en Performance Line van Bosch die vanaf 2014 op de markt is gebracht. De Clasic + Line van voor 2014 wordt nu niet meer als compleet systeem geleverd. De Classic + Line van voor 2014 wordt ook wel de 1e generatie Bosch genoemd, de Active en performance Line vanaf 2014 de 2e generatie Bosch.

 

 

Product Eigenschappen
chat Beoordelingen (0)