Accuslot en Block XXL Ringslot Bosch E-Bike met Frame Accu Inbouw PowerTube Bosch Elektrische Fiets Onderdelen - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Accuslot en Block XXL Ringslot Bosch E-Bike met Frame Accu Inbouw PowerTube

Accuslot en AXA Block XXL ringslot voor E-bike ‘s met de Bosch in het frame ingebouwde PowerTube accu (Niet geschikt voor de opbouw frame accu). Dit Accuslot is alleen geschikt voor Bosch accu van de Active en Performance Line vanaf het modeljaar 2014 die in het frame is ingebouwd.

€ 43,95 Inclusief BTW

€ 36,32 Exclusief belasting

Omschrijving

Accuslot met AXA Block XXL Ringslot voor E-bike met Bosch ingebouwde frame accu.

Slotset met het ruimere Axa Block XXL ringslot en accuslot dat geschikt is voor E-bikes met Bosch accu die in het frame is ingebouwd, de zogenaamde Bosch PowerTube.
 

Dit slotset met accuslot en AXA block XXL ringslot past wanneer de accu Powertube in het frame is ingebouwd en de elektrische fiets is uitgevoerd met een Bosch E Bike systeem dat vanaf het modeljaar 2014 wordt geleverd zoals de Bosch Active en Performance line.
 

Voor 2014 leverde Bosch de Classic+ lijn, voor deze accu past dit slot niet !!! Dit slot past ook niet op de accu die op het frame is geplaatst of op de bagagedrager.


Geschikt voor verschillende merken fietsen.

Dit slot is voor verschillende merken fietsen bruikbaar met het Bosch E-Bike systeem dat vanaf het modeljaar 2014 wordt geleverd en waarbij de accu in het frame is inbouwt van de Active en Performance line.

 

AXA Block XXL Ringslot.

Dit ringslot heeft meer ruimte voor het spatbord en de band dan b.v. het AXA Defender slot en is daardoor beter geschikt bij een bredere maat buitenband.
 

Plug-in
Het meegeleverde AXA Block XXL ringslot heeft een Plug-In mogelijkheid voor het inpluggen van een ketting of kabelslot waarmee de fiets extra kan worden vastgelegd aan de vaste wereld (plug-in ketting of kabelslot wordt niet meegeleverd).

Let op ! Verschillende Plug-In 's.

Er zijn van het merk AXA 2 verschillende Plug-In 's. De Plug-In van de Plug-In ketting en kabel sloten van het merk AXA die passen in dit AXA Block XXL slot zijn anders dan de Plug-In 's van de ringsloten Defender, Solid Plus, Victory en Fusion.

  • De Plug-In kettingsloten die passen in dit AXA Block XXL ringslot zijn de AXA ULC 100/5,5 - AXA ULC 130/5,5 - AXA ULC 100 Pro.
  • Het Plug-In kabelslot dat voor dit AXA Block XXL slot geschikt is is het AXA UPI 150/10.

 

Sleutels

Bij het slotset met accu en AXA Block XXL ringslot worden 2 standaard sleutels geleverd. Deze sleutels zijn te gebruiken voor het ringslot en het accuslot. Het ringslot en het accuslot hebben dus dezelfde sleutel.

 

Spatbordbevestiging.
Het meegeleverde Axa Block XXL ringslot heeft geen gaatje voor spatbordbevestiging.

 

Sloten voor andere type Bosch Accu’s.
Dit slotset is niet te gebruiken voor accu's die op het frame zijn gemonteerd en dus niet in het frame zijn gemonteerd.
 

Dit slotset is ook niet te gebruiken voor accu's die op de bagagedrager zijn gemonteerd, het slotset met Block XXL ringslot voor op de bagagedrager gemonteerde Bosch PowerPack Rack Accu is ons artikelnummer 5341.
 

Product Eigenschappen
Bijbehorende of Alternatieve Artikelen
chat Beoordelingen (0)