Accuslot en Block XXL Ringslot Bosch E-Bike met Accu op Bagagedrager Bosch Elektrische Fiets Onderdelen - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Accuslot en Block XXL Ringslot Bosch E-Bike met Accu op Bagagedrager

Accuslot met AXA Block XXL ringslot voor E-bike met Bosch accu op de bagagedrager. Dit Accuslot is geschikt voor Bosch accu van de Active en Performance Line vanaf het modeljaar 2014 die op de bagagedrager is geplaatst. Dit Accuslot is niet geschikt voor Bosch Classic+ line van voor 2014 !!!

€ 39,95 Inclusief BTW

€ 33,02 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Accuslot met AXA Block XXL Ringslot voor E-bike met Bosch Accu op de Bagagedrager.

Slotset met het ruimere Axa Block XXL ringslot en accuslot dat geschikt is voor E-Bike 's met de Bosch accu die op de bagagedrager is geplaatst de zogenaamde Bosch PowerPack Rack, dus waarbij de accu niet is ingebouwd in het frame of op het frame is geplaatst en de E-bike is uitgevoerd met een Bosch E-bike systeem dat vanaf het modeljaar 2014 wordt geleverd zoals de Bosch Active en Performance line.

 

Voor 2014 leverde Bosch de Classic+ line, voor deze accu past dit slot niet !!!

Dit slot past ook niet op de accu die is ingebouwd of op het frame is geplaatst.

 

Geschikt voor verschillende merken fietsen.

Dit slot is voor verschillende merken fietsen bruikbaar met het Bosch E-Bike systeem dat vanaf het modeljaar 2014 wordt geleverd en waarbij de accu op de bagagedrager is geplaatst, dus niet is ingebouwd is in of op het frame is geplaatst van de Active en Performance line.

 

AXA Block XXL Ringslot.

Dit ringslot heeft meer ruimte voor het spatbord en de band dan b.v. het AXA Defender slot en is daardoor beter geschikt bij een bredere maat buitenband.
 

Plug-in
Het meegeleverde AXA Block XXL ringslot heeft een Plug-In mogelijkheid voor het inpluggen van een ketting of kabelslot waarmee de fiets extra kan worden vastgelegd aan de vaste wereld (plug-in ketting of kabelslot wordt niet meegeleverd).

Let op ! Verschillende Plug-In 's.

Er zijn van het merk AXA 2 verschillende Plug-In 's. De Plug-In van de Plug-In ketting en kabel sloten van het merk AXA die passen in dit AXA Block XXL slot zijn anders dan de Plug-In 's van de ringsloten Defender, Solid Plus, Victory en Fusion.

  • De Plug-In kettingsloten die passen in dit AXA Block XXL ringslot zijn de AXA ULC 100/5,5 - AXA ULC 130/5,5 - AXA ULC 100 Pro.
  • Het Plug-In kabelslot dat voor dit AXA Block XXL slot geschikt is is het AXA UPI 150/10.

 

Sleutels

Bij het slotset met accu en AXA Block XXL ringslot worden 2 standaard sleutels geleverd. Deze sleutels zijn te gebruiken voor het ringslot en het accuslot. Het ringslot en het accuslot hebben dus dezelfde sleutel.

 

Spatbordbevestiging.
Het meegeleverde Axa Block XXL ringslot heeft geen gaatje voor spatbordbevestiging.
 

Sloten voor andere type Bosch Accu’s.

Dit slotset is niet te gebruiken voor accu's die in het frame zijn ingebouwd en dus niet op de bagagedrager zijn geplaatst, het slotset met AXA Block XXL ringslot voor deze inbouw PowerTube geïntegreerde accu is ons artikelnummer 5342.
 

Dit slotset is ook niet te gebruiken voor accu's die op het frame zijn geplaatst en dus niet zijn ingebouwd of op de bagagedrager zijn geplaatst.

 

Dit accuslot is alleen geschikt voor de Bosch accu gemonteerd op de bagagedrager vanaf het modeljaar 2014 ! Past dus niet op fietsen met het Bosch Classic+ systeem van voor modeljaar 2014.

 

Product Eigenschappen
Bijbehorende of Alternatieve Artikelen
chat Beoordelingen (0)