Reinigingsborstel Fiets

Reinigingsborstel Fiets Er zijn 7 artikelen.

Speciale borstels voor het reinigen en onderhouden van de fiets.


FietsParts levert speciaal ontwikkelde borstels die geschikt zijn voor het onderhoud van de fiets. Een fiets bevat verschillende onderdelen, en ook een aantal moeilijk bereikbare plaatsen. Voor het reinigen van de fiets zijn daarom speciale borstels ontwikkeld. FietsParts levert borstels voor het reinigen van de fiets die speciaal zijn voor cassette, tandwielen, ketting, wielen, naven, het frame en verschillende andere onderdelen. Deze borstels zijn dus een handige hulpmiddel om uw fiets goed te onderhouden.

 • Cassette Claw & Detail Brush Chain Cyclon

  Dit is een set die bestaat uit 1 smalle borstel met kunststof haren voor het reinigen van tandwielen en ketting en 1 krabber met een smal kunststof deel met tanden waarmee u vuil tussen de tandwielen van de cassette...

  Lees verder

  € 6,95

  .

  Artikel no. 3711
 • Complete Borstel Set Cyclon voor Fiets Reiniging (6 Stuks)

  Complete borstelset voor het reiniging de fiets van het merk Cyclon. Set bestaat uit 6 borstels die speciaal zijn ontwikkeld voor het schoonmaken van cassette, ketting, tandwielen, derailleur, velgen, het frame etc..

  Lees verder

  € 29,95

  .

  Artikel no. 3713
 • Detailing Brush Red Cyclon - Harde Borstel Ketting Reiniging

  Harde kleine borstel met duurzame kunststof haren van het merk Cyclon. Speciaal voor het reinigen van de cassette, tandwielen, ketting en derailleurs van fiets

  Lees verder

  € 7,95

  .

  Artikel no. 3712
 • Renigingsborstel Naaf/Derailleur/Ketting Marwi

  Reinigingsborstel Marwi BT-860. Deze borstel is speciaal ontwikkeld om de cassette, tandwielen en ketting schoon te maken. De borstel heeft aan 1 zijde een krabber om hardnekkig vuil los te laten en verschillende...

  Lees verder

  € 7,95

  .

  Artikel no. 4319
 • Soft Washing Brush Cyclon Zachte Reinigingsborstel voor Frame

  De Soft Washing Brush van Cyclon is een zachte reiniging 's borstel om het frame een kwetsbare onderdelen schoon te maken. Deze borstel heeft als bescherming een rubber rand en duurzaam ontwikkelde kunststof haren.

  Lees verder

  € 9,95

  .

  Artikel no. 3715
 • Two Prong Brush Cyclon Dubbelborstel voor Reinigen Fiets

  Two Prong Brush is een dubbelborstel van het merk Cyclon. Speciale borstel om het lastig vuil te verwijderen van voorvork, pedalen, cranks, remschijven en spaken. Borstel heeft rubberen rand ter bescherming.

  Lees verder

  € 8,95

  .

  Artikel no. 3716
 • Wheel & Component Brush Cyclon voor Reinigen Wielen.

  Cyclon Wheel & Component Brush is speciale borstel voor het reinigen van velgen en spaken. Borstel heeft rubberen rand voor bescherming van de fiets en duurzame kunststof haren.

  Lees verder

  € 8,95

  .

  Artikel no. 3717