Koplamp Gazelle Fender Light voor Naafdynamo Aan/Uit Gazelle Fietsonderdelen - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 

Koplamp Gazelle Fender Light voor Naafdynamo Aan/Uit

Gazelle Fender Light koplamp die geïntegreerd is in het voorspatbord voor naafdynamo in de kleur grijs/zwart met aan/uit schakelaar. Lichtbron is led. Wordt geleverd met zwart koplamp kapje. Kan alleen worden gemonteerd op Gazelle voorvorken met bevestigings punten voor de Fendervision I koplamp.

€ 27,95 Inclusief BTW

€ 23,10 Exclusief belasting

Omschrijving

Koplamp Gazelle Fender Light voor Naafdynamo Aan/Uit  Grijs/Zwart

Gazelle Fender-light koplamp voor naafdynamo met aan/uit schakelaar die geïntegreerd is in het voorspatbord.

 

Deze koplamp wordt door FietsParts geleverd inclusief een zwart afdekkapje op de koplamp.

 

Stroombron: Deze koplamp is geschikt voor naafdynamo als stroombron.

 

Lichtbron: Deze koplamp heeft een led als lichtbron.

 

Verstelbaar: De koplamp is in hoogte verstelbaar.

 

Schakelaar: De Gazelle Fender-Light koplamp heeft een aan/uit schakelaar waarmee de koplamp wordt aan/uit gezet, de koplamp heeft geen automatische stand waardoor hij automatisch aangaat wanneer het donker wordt en de fiets beweegt.

 

Deze koplamp heeft een stand licht, het licht blijft dus even branden als er een poosje is gefietst en gestopt wordt met fietsen voor meer veiligheid.

 

Kleur: grijs/zwart.

 

Bevestiging: Deze koplamp past alleen op voorvorken die geschikt zijn voor het monteren van deze Gazelle Fender-Light of Fendervision I koplamp.
Bij de voor montage van deze koplamp geschikte voorvork zijn tussen de 2 buitenpoten 2 zogenaamde bruggen aanwezig waarop de koplamp wordt bevestigd.
De afstand tussen de boutgaatje waarmee de koplamp op deze bruggen wordt bevestigd is ± 93 mm.
Van de Gazelle Fendervision I koplampen zijn verschillende uitvoeringen die op de 2 zogenaamde bruggen die tussen de buitenpoten van de voorvork zitten bevestigd worden zijn onderling uitwisselbaar, let er wel dat u de juiste stroombron kiest bijvoorbeeld voor naafdynamo.

 

Combinatie met voorspatbord

Deze koplamp wordt gecombineerd met een korte versie van het voorspatbord van SKS. De korte voorspatborden zijn leverbaar in een gehoekt en rond model en in verschillende kleuren.

 

KLIK HIER voor de korte voorspatborden

 

Los leverbare onderdelen van deze koplamp.

 

Het zwarte afdekkapje van het lampje wordt met de koplamp meegeleverd maar is ook los leverbaar, het art. no van FietsParts.nl is 4980

 

De rubber afdekking die onder het bovenstaande kapje zit is ook los leverbaar, het artikel no. van FietsParts is 1121

 

Andere onderdelen van deze koplamp dan bovenstaande worden niet los geleverd door Gazelle.

 

Voltage/Watt: 6 volt -2,4 watt

 

Mogelijke oplossingen bij een defecte koplamp.

 

Als deze koplamp niet meer brand kan het zijn dat door oxidatie de schakelaar niet goed meer werkt. Wat een oplossing kan zijn is het kapje en het rubbertje onder het kapje van het lampje verwijderen. Hieronder zit het schakelaartje, spuit het schakelaartje in met contactspray en druk het schakelaartje 30 tot 50 keer in. Als oxidatie de oorzaak was is de kans groot dat de koplamp weer brand.

 

Ook komt het voor dat de aansluiting op de naafdynamo oxideert. Controleer of er geen aanslag zit op de contactpunten van de naafdynamo, inspuiten met contactspray is ook hiervoor vaak in oplossing.

 

Product Eigenschappen
3459
chat Beoordelingen (1)