Crankstel Gazelle Strixvaria Alu. Zwart 38 Tands voor Gesloten Kettingkast Gazelle Fietsonderdelen - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Crankstel Gazelle Strixvaria Alu. Zwart 38 Tands voor Gesloten Kettingkast

Gazelle Strixvaria aluminium crankstel met 38 tands kettingblad in de kleur zwart. Dit Gazelle Strixvaria Crankstel is op verschillende modellen Gazelle fietsen gemonteerd. Dit crankstel wordt als stel geleverd, inclusief 2 afsluitdoppen. De crankbouten worden NIET met dit crankstel meegeleverd. De cranknok diepte is ± min 8 mm. Cranklengte: 170 mm. Diameter disk van rechter crank: ± 92 mm. Soort passing voor trapas: vierkant.

€ 19,95 Inclusief BTW

€ 16,49 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Gazelle Strixvaria aluminium crankstel met 38 tands kettingblad in de kleur zwart.

Dit Gazelle Strixvaria Crankstel is op verschillende modellen Gazelle fietsen gemonteerd.

 

De rechter crank heeft een kettingblad met 38 tanden en een zogenaamde disk van ± 92 mm.

 

Cranknok diepte van ± min 8 mmbij Gazelle crankstel met 38 tanden

 

Alleen geschikt voor Gazelle fietsen.

De op de Gazelle fietsen gemonteerde Gazelle crankstellen waarbij de rechter crank 1 kettingblad heeft met 38 tanden hebben zo goed als allemaal een cranknok diepte van ± min 8 mm. De cranknok diepte is de afstand gemeten vanaf de buitenzijde van het kettingblad tot aan het begin van de vierkante passing voor de trapas in de crank. Omdat Gazelle crankstellen met een 38 tands kettingblad zo goed als altijd een ± min 8 mm cranknok diepte hebben is dit crankstel ook te gebruiken als vervanger voor de meeste andere Gazelle crankstellen met een 38 tands kettingblad.

 

Wordt dit crankstel gemonteerd op een fiets waarop een crankstel thuishoort met een ± 0 mm cranknok diepte dan betekent dit dat het kettingblad 8 mm naar binnen komt te staan en waarschijnlijk tegen de kettingkast zal gaan aanlopen. Omdat zeker niet alle andere merken fietsen een crankstel monteren met een cranknok diepte van ± min 8 mm zijn de  Gazelle crankstellen meestal niet voor andere merken fietsen te gebruiken. 

 

Wat geleverd wordt.

Dit crankstel wordt als set geleverd, dus een rechtercrank met kettingblad en een linker crank, 2 afsluitdoppen om de crankbout gaten in de crank af te dichten worden meegeleverd. De crankbouten om het crankstel op de trapas vast te zetten worden NIET met dit crankstel meegeleverd.

 

Twijfelt u bij het kiezen van het juiste crankstel stuur ons dan een duidelijke foto waarop duidelijk de gehele kettingkast en de crank van de fiets te zien is, de kettingkast en crank hoeven niet gedemonteerd te worden van de fiets voor de foto, deze mogen op de fiets zitten. Als het enigszins mogelijk is deze foto graag buiten in het daglicht nemen, foto's buiten in het daglicht genomen zijn veel duidelijker.

 

Product Eigenschappen:

  • Type crankstel: Gazelle Strixvaria
  • Kleur: Zwart
  • Aantal tanden kettingblad: 38 tanden
  • Cranklengte: 170 mm
  • Cranknok diepte: ± 8 mm
  • Diameter disk van rechter crank: ± 92 mm
  • Soort passing voor trapas: vierkant

 

Product Eigenschappen
4903
chat Beoordelingen (0)