Stadsfiets Zadel Selle Royal Avenue Relaxed Unisex Zwart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Tijdelijk niet leverbaar

Stadsfiets Zadel Selle Royal Avenue Relaxed Unisex Zwart

Selle Royal Avenue relaxed fietszadel voor een rechtop fietshouding. De zadeldek vulling van Royalgel en het verlaagde middendeel zorgen voor een goed zitcomfort. Door Royal Vacuüm technologie is het zadel goed bestand tegen regen. Heeft geïntergeerd clipsysteem voor het bevestigen van o.a. een zadeltas. Afmetingen: Lengte 267 mm, Breedte 218 mm. Wordt geleverd zonder zadelstrop. Kleur zwart.

€ 31,95 Inclusief BTW

€ 26,40 Exclusief belasting

block Tijdelijk niet leverbaar
Omschrijving

Selle Royal Avenue Relaxed Unisex Stadsfietszadel. 

Het Selle Royal Avenue Relaxed Unisex zadel is een fietszadel voor de fietser die bij voorkeur tijdens het fietsen een rechtop fietshouding heeft. Heeft een Royalgel zadeldek vulling die optimaal comfort biedt en de drukpunten tot 40% verminderd en opzichte van standaard zadeldek vullingen. Door het Integrated Clip System is simpel een Clip System zadeltas onder het zadel te bevestigen.

Zadel Eigenschappen
  • Merk: Selle Royal
  • Model: Avenue
  • Kleur: Zwart
  • Dames/Heren: Unisex geschikt voor dames en heren.
  • Fietshouding: Rechtop fietshouding
  • De lengte is 267 mm.
  • De breedte is 218 mm.

Zadel wordt geleverd zonder zadelstrop !

Dit zadel bezit onderstaande kwaliteiten.

Zadelvulling van Royal-Gel.
Bayer Material Science een vooraanstaande fabrikant van kunststof materialen uit Duitsland heeft deze Royal-Gel een exclusieve gepatenteerde gel soort met een driedimensionale gelstructuur ontwikkeld. Royal Gel is een polyurethaan-matrixmateriaal en is de enige gel die niet verouderd, hard wordt of verschuift. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat Royal-Gel de druk op het schaambeen en het bekken tot 40% reduceert. Hierdoor ontstaat een betere gewichtsverdeling wordt een optimaal comfort over de gehele oppervlakte gerealiseerd. Royal-Gel is in staat om schokken in hoge mate te absorberen. Schokken worden opgevangen door de Royal-Gel en niet door het lichaam van de fietser.

Zadeldek van Royal Vacuum Technologie
De Selle Royal Royal Vacuüm Technologie die voor van het zadeldek is gebruikt is volledig geseald en zorgt er voor dat het zadel volledig is afgedicht en waterbestendig is.

Ergonomic Channel
Uitsparing in het midden van het zadel zorgt voor drukverlichting op het zachte weefsel van het zitvlak (perineum).

Integrated Clip System
Door het Selle Royal gepatenteerd clipsysteem dat geïntegreerd is in de achterkant van het zadel kan een Selle Royal zadeltas of andere accessoire die hiervoor geschikt zijn eenvoudig worden bevestigd.

Product Eigenschappen
4838
chat Beoordelingen (0)