Semi-Sportief Fietszadel Selle Royal On Open Moderate Unisex Zwart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stel een vraag over dit artikel
close

Vraag over een artikel

 
Gratis verzonden

Semi-Sportief Fietszadel Selle Royal On Open Moderate Unisex Zwart

Selle Royal On Open Moderate fietszadel speciaal ontworpen voor op E-bike's en voor fietsers met een licht voorover gebogen fietshouding. De zadeldek vulling van Royalgel en de ergonomische centrale uitsparing zorgen voor een goed zitcomfort. Het e-Fit design voorkomt het achteruit glijden, maakt het opstappen gemakkelijker en helpt de fietser snel de juiste positie te vinden. Door Royal Vacuüm technologie is het zadel goed bestand tegen regen. Door de e-Grip in het zadel kan de fiets gemakkelijk worden opgetild en gemanoeuvreerd. Het zadel heeft een geïntergeerd clipsysteem voor het bevestigen van o.a. een zadeltas. Afmetingen: Lengte 269 mm, Breedte 190 mm. Wordt geleverd zonder zadelstrop. Kleur zwart.

€ 72,95 Inclusief BTW

€ 60,29 Exclusief belasting

Omschrijving

Selle Royal On Open Moderate semi sportief unisex fietszadel. 

Het Selle Royal On Open Moderate unisex zadel is een fietszadel speciaal ontworpen voor op E-bike's en voor de semi-sportieve fietser die bij voorkeur tijdens het fietsen een licht gebogen fietshouding heeft van ongeveer 60 graden. Heeft een Royalgel zadeldek vulling die optimaal comfort biedt en de drukpunten tot 40% verminderd en opzichte van standaard zadeldek vullingen. Het zadel heeft in het midden een ergonomische uitsparing die zo is ontworpen dat het de druk op het zacht weefsel van het het perineum gebied verminderd. Het e-Fit design geeft het zadel een soort licht golvend oppervlak met een verhoogd achterdeel en een kortere neus. Dit voorkomt het achteruit glijden, maakt het opstappen gemakkelijker en helpt de fietser snel de juiste positie te vinden. e-Grip is een in het zadel geïntegreerde handgreep die het manoeuvreren van de fiets gemakkelijk maakt. Door het Integrated Clip System is simpel een Clip System zadeltas onder het zadel te bevestigen.

Zadel Eigenschappen
  • Merk: Selle Royal
  • Model: On Open
  • Kleur: Zwart
  • Dames/Heren: Unisex geschikt voor dames en heren.
  • Fietshouding: Semi-Sportief Licht voorovergebogen (60 graden)
  • De lengte is 269 mm.
  • De breedte is 190 mm.

Zadel wordt geleverd zonder zadelstrop !

Dit zadel bezit onderstaande kwaliteiten.

Zadelvulling van Royal-Gel.
Bayer Material Science een vooraanstaande fabrikant van kunststof materialen uit Duitsland heeft deze Royal-Gel een exclusieve gepatenteerde gel soort met een driedimensionale gelstructuur ontwikkeld. Royal Gel is een polyurethaan-matrixmateriaal en is de enige gel die niet verouderd, hard wordt of verschuift. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat Royal-Gel de druk op het schaambeen en het bekken tot 40% reduceert. Hierdoor ontstaat een betere gewichtsverdeling wordt een optimaal comfort over de gehele oppervlakte gerealiseerd. Royal-Gel is in staat om schokken in hoge mate te absorberen. Schokken worden opgevangen door de Royal-Gel en niet door het lichaam van de fietser.

Ergonomische uitsparing
Het zadel heeft in het midden een uitsparing die zo is ontworpen dat het de druk op het zacht weefsel van het het perineum gebied verminderd en toch ruim voldoende ondersteuning bied. Het perineum gebied is het weefsel dat zich bevindt tussen het staartbeen, de zitbotjes en het schaambeen en is erg gevoelig.

Zadeldek van Royal Vacuum Technologie
De Selle Royal Royal Vacuüm Technologie die voor van het zadeldek is gebruikt is volledig geseald en zorgt er voor dat het zadel volledig is afgedicht en waterbestendig is.

e-Fit Design
Het e-Fit design geeft het zadel een soort licht golvend oppervlak met een verhoogd achterdeel en een kortere neus. Het verhoogde achterste deel van het zadel voorkomt het achteruit glijden tijden het fietsen. De kortere neus van het zadel maakt het opstappen van de fietser op het zadel gemakkelijker. De gegolfde vorm van het zadel helpt de fietser snel de juiste positie en ondersteuning te vinden. De zijkanten van het zadel zijn bij et e-Fit Design door een speciale materiaalbehandeling bijzonder flexibel wat de stabiliteit verhoogt en het trappen vergemakkelijkt.

e-Grip
e-Grip is een zacht aanvoelende in het zadel geïntegreerde rubberen handgreep waardoor de fiets makkelijker gemanoeuvreerd kan worden. Accessoires toevoegen in het Integrated Clip System van het zadel blijft bij de e-Grip mogelijk.

Integrated Clip System
Door het Selle Royal gepatenteerd clipsysteem dat geïntegreerd is in de achterkant van het zadel kan een Selle Royal zadeltas of andere accessoire die hiervoor geschikt zijn eenvoudig worden bevestigd.

Product Eigenschappen
4836
chat Beoordelingen (0)